Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang 😍 Hari ni Nani teruja sangat nak kongsikan dengan korang pengalaman Nani sendiri menggunakan Serum Mawar keluaran Zeeta. Masa mula mula sampai produk ni dekat rumah, Nani memang dah tak sabar sangat nak cuba tau sebab Nani baca yang serum ni merupakan serum muka untuk kulit berminyak. Lepas dah seminggu guna serum muka keluaran Zeeta ni, Nani sendiri dapat rasakan kelainan kulit sendiri. Memang best sangat dan Nani memang cadangkan untuk korang guna. Ha kalau nak tahu lebih lanjut lagi pasal serum muka Zeeta ni kena lah baca entry ni sampai habis. Ehehe. Nani sebenarnya baru tahu pasal serum muka ni dan rasa menyesal sikit sebab tak tahu produk yang best macam ni ada dekat pasaran. Pernah tengok iklan tapi tu lah tak pernah terdetik pun nak cuba. Tapi lepas ni memang confirm produk keluaran Zeeta akan jadi produk pilihan Nani lah. Korang dekat sini ada tak pengguna produk Zeeta? 😉
Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta
Sebelum tu, korang tahu tak apa itu Serum Mawar Zeeta? Meh nak bagitahu, serum muka mawar ni mempunyai vitamin C, E, A serta zat omega 3 & 6 yang mana mampu untuk mengatasi masalah penuaan. Senang cakap serum ni merupakan serum anti penuaan dan jugak serum jerawat. Ha senang cakap memang banyak lah kelebihan mawar ni. Teruja tak korang baca ni? Hehe. So cara nak hilangkan jerawat dengan mudah guna lah serum mawar keluaran Zeeta ni okeh. Masa Nani guna produk ni memang rasa segar aje muka lepas tu. 
Dengan serumnya yang bau sangaaaat wangi, bila pakai tu automatik akan rasa selesa dan best sangat. Macam mana tak wangi kan, dah namanya pun menggunakan bunga mawar. Nani pakai bila dah nak tidur dan lepas mandi, memang syok sangat lah. Rasa tenang je lepas tu. Cara segarkan muka dengan cepat hanya perlu gunakan serum muka mawar keluaran Zeeta ni aje.  Lagi satu yang paaaaaling Nani suka sebab tak melekit lekit. Nani ni sangat tak suka produk yang melekit lekit, rasa tak selesa sangat. Setuju tak? 
Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta
KELEBIHAN SERUM MAWAR ZEETA : 
💜Mengecilkan liang - liang pori wajah 
💙Mengekalkan kulit yang anjal dan segar
💜Menjadikan kulit wajah lebih gebu
💙Menjadikan solekan di wajah lebih menyerlah & tahan lama
💜Untuk terapi minda dan anti stress
💙Boleh menghilangkan mengantuk
💜Boleh melegakan selesema & resdung
Bayangkan eh korang beli sebotol ni tapi boleh dapat banyak sangat kelebihan. Mestilah untung sangat kan.Nani ni dah lah kadang kadang jenis yang malas nak pakai banyak banyak benda dekat muka so bila ada yang sekali gus banyak kelebihan macam ni, memang akan jadi pilihan utama lah. Heheh. Paling Nani suka kelebihan serum ni sebab boleh menjadikan terapi minda dan anti stress. Bau yang wangi tu memang sangat  menyenangkan.  Tak tahu nak describe macam mana lagi dah, korang wajib beli dan cuba sendiri. Memang confirm  tak akan wujud perkataan menyesal. Heheh 😊 Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta
Cara nak gunakan serum ni pun tersangatlah mudah jadi tak ada alasan nak skip guna. Korang tinggal spray aje dekat muka lepas tu sapu sapu sikit dah siap. Ohoi senang sangat. Lagi lah berganda ganda Nani suka kalau yang mudah mudah macam ni. Ye Nani ni spesis nak lawa tapi pemalas. Hahah! 🙈 Jadi kalau yang mudah macam ni, memang tak fikir banyak kali nak guna 😃 Setakat ni Nani rasa serum mawar Zeeta ni lah antara serum spray muka yang terbaik. Dekat bawah ni pulak antara testimoni berjaya yang menggunakan serum Zeeta mawar. 
Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta

Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta
Nampak tak tu dia cakap rasa segar aje? Haa memang terbukti lah serum ni sangat berkesan. Korang boleh jugak bawak serum ni ke pejabat. So kalau rasa mengantuk, sembur aje dekat muka mesti segar bugar lepas tu. Ni lah antara petua menghilangkan mengantuk di pejabat yang korang boleh guna. Memang produk ni bukan aje untuk kecantikan tapi boleh jugak unuk jadikan produk menghilangkan mengantuk. 
Serum Muka Terbaik Keluaran Zeeta
Untuk pengetahuan korang jugak, produk keluaran Zeeta terutamanya serum mawar Zeeta ni antara serum muka yang bagus dan murah. Zaman sekarang ni nak jadi cantik tak perlu pun keluar duit banyak. Produk macam ni pun kita boleh miliki dengan harga yang berpatutan. Sebotol serum mawar ni cuma berharga RM20 untuk semenanjung Malaysia dan RM25 untuk Sabah dan Sarawak. Murah sangaaat kan? Memang semua orang boleh guna lepas ni. Cara untuk dapatkan produk produk keluaran Zeeta ni, korang boleh WhatsApp ke nombor 019 220 9069 atau 013 330 8583. Tunggu apa lagi jom dapatkan serum mawar keluaran Zeeta. Memang berbaloi sangat 😍
Website : www.zeeta.com.my
Facebook : Zeeta Pakar Mawar
Instagram : Zeeta Official 


11 comments:

  1. Memang berkesan ya pakai serum muka ni Nani? Kalau bagus, mahal pun berbaloi 😍.
    .
    Orang mesti cari juga.
    .
    Kalau tak bagus, bagi free pun orang tak nak. Hehe 😂

    ReplyDelete
  2. Menariklah Nani. Kakak dah teruja utk guna masa mengantuk hihi..

    ReplyDelete
  3. cik sue guna serum ni dapat free beli garam aura, baunya wangi dah segar je muka lepas pakai serum ni.

    ReplyDelete
  4. belum pernah cuba. tp nampk byk positif testimoni

    ReplyDelete
  5. orang perempuan kalau bau2 bunga mawar ni memang la suka kan.. bohong kalau tak suka.. hehehehhee... harga pun berbaloi2 sangat tu.. ermmmm.. masuk dalam list 'must try' lah... :)

    ...

    ReplyDelete
  6. Belum pernah cuba tp sllu nmpk org promote. Hrga pun boleh thn murah. 😊

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page