Biobax Pilihan Utama

Assalamualaikum & Hello.
Dah dua hari memang tak sempat langsung nak update entry sebab busy sikit dengan komitmen yang ada sampai tak sempat nak buka laptop apatah lagi taip entry. Nanti Nani balas slow slow kunjungan korang okay 😊 Bila dah sibuk nak settle kan macam macam urusan memang kadang kadang sampai naik lenguh kaki berjalan. Kalau dekat rumah boleh lah mintak ibu tolong urutkan kaki tapi bila jauh dekat tempat orang ni, mana ada sesiapa nak tolong kan. Heheh. Nasib baik lah ada minyak biobax ni hah, memang membantu sangat di saat perlu. Nani start guna biobax ni dari tahun lepas lagi, memang best sangat sangat. Sejak dah mula guna biobax, memang dah tak cari minyak lain dah. Bukan setakat Nani aje guna sekarang, tapi satu family dah guna sebab best biobax ni.
Best sebab minyak ni macam cooling spray. Mula mula pakai panas sekejap lepas tu lama lama nanti sejuk aje. Best sangat lah sampai tak tahu nak describe dekat korang macam mana. Hahah! Sebotol minyak biobax ni boleh bertahan dalam masa dua ke tiga bulan dengan 500 kali semburan. Tapi kalau Nani dua bulan macam tu dah habis dah guna. Heheh. Memang boleh katakan hari hari guna, maklumlah setiap hari jauh berjalan. Selain dapat menghilangkan lenguh kaki, apa lagi kelebihan Biobax ni? Jom baca dekat bawah ni. 
Biobax Pilihan Utama
 KELEBIHAN BIOBAX 
💙Menghilangkan lenguh, kebas kaki dan terseliuh
💚Mengatasi masalah sakit pinggang (terutama ibu mengandung)
💛Mengurangkan sakit belakang dan tengkuk 
💜Mengatasi masalah sakit lutut 
💙Melegakan selesema dan resdung
Biobax Pilihan Utama
HARGA SEBOTOL BIOBAX :
RM80 / SM
RM85 / SS
Alhamdulillah setakat Nani guna ni memang Biobax salah satu minyak yang boleh memberi kelegaan dengan pantas. Lagi best sebab dengan Biobax ni cuma spray aje dekat bahagian yang sakit. Dah lah bau wangi, tak melekit dan selesa sangat bila guna. Hari tu abah Nani sakit dekat bahagian pelipat kaki sampaikan nak solat pun susah. Setiap malam ibu Nani spray dan sapukan dekat bahagian pelipat tu alhamdulillah dalam masa dua hari macam tu dah okay dah. Sebab tu lah Biobax ni dah jadi pilihan Nani satu keluarga. Korang pun kalau ada mak ayah yang sakit lutut ke, Nani sarankan untuk guna minyak ni. Spray, sapu dan sembuh! InshaAllah 😊
Macam mana nak beli? Hah boleh laju laju WhatsApp nombor telefon Nani dekat bawah ni okay. InshaAllah Nani akan cuba balas selaju mungkin. Hehehe. Cecepat WhatsApp, Nani tunggu 😉
WhatsApp : 014-5439384 (Nani)

12 comments:

  1. Ibu selalu la cakap yg dia sakit lutut...nnt ade rezeki lebih nak belikan la..mana tau kot ok ke kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah boleh try dulu nanti. InshaAllah boleh membantu. Kalau nak nanti pm aje 😊

      Delete
  2. Lama dah acik baca pasal biobax ni tapi x tau mana nak dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee. Kalau nak beli boleh aje contact Nani

      Delete
  3. Wahhh kak Nani jual ke? Ni memang penting ni lagi-lagi bila nak berjalan jauh atau hadap laptop lama sangat ahahah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Nad. Cari side income gitu. Hahah. Kalau nak beli nanti pm okehh 😊

      Delete
  4. Bagusla sebab kecik je botolnya. Mudah dibawa ke mana-mana kan.

    ReplyDelete
  5. bagus la biobax ni. aina bila time2 nak dekat exam memang selalu sakit pinggang sbb duduk terlalu lama, bajet rajin study. hahaha

    ReplyDelete
  6. Senang leh letak dalam handbeg kan...kdg2 kalau jalan kaki windowshoping krem kaki sembur je...sambung jalan lagi...benda cm ni very helpfull utk sang travel tau

    ReplyDelete
  7. Aa review ibu mengandung bnyk ckp biobax ni elok :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page