Ayam Goreng Mekdi 3x Spicy

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Phew baru ada masa nak menghadap blog sendiri. Haih asyik tenggelam timbul aje lately ni dekat blog. Sekarang telah masuknya waktu waktu busy untuk kerja hakiki. Hahaha! Bila banyak kerja yang nak kena siapkan within dateline memang terpaksa lah kita fokus yang tu dulu, blog ni jatuh nombor dua. Entah lah, tahun 2019 ni rasanya memang tahun yang paling Nani kurang sangat menulis dekat blog ni, apatah lagi nak blogwalking dekat blog orang lain. Memang tak sempat langsung, kadang kadang rasa serba salah betul bila tak ada masa nak reply komen & soalan soalan korang. Sorry sangat sangat okay, memang sibuk dia tak boleh bawa bincang. Tak sabar nak habiskan semua ni, so boleh relax sikit lepas ni. Selalunya weekend aje yang Nani sempat buat 'me time.' Itu pun selalunya habiskan masa untuk keluar jalan jalan hilangkan stress. Hehehe. Baru ni lepas settle kerja dekat PJ terus zass pergi Nu Sentral cuci cuci mata. Hei jalan jalan dalam mall pun satu 'terapi' juga okay. Hahah! Sebelum balik tu sempatlah kita tapau ayam goreng mekdi extra spicy dulu satu set. 
 Ingat tak dulu Nani pernah share dengan korang pasal ayam goreng mekdi extra spicy ni, tapi masa yang Nani beli tu langsung tak pedas. Mungkin masa tu staf tu tersalah bagi kot tapi relax aje makan ayam dua ketul tak minum air. Hahaha! Tapi betul tau memang masa tu tak rasa langsung pedas. Nani tengok resit memang dah tulis yang extra spicy tapi dapat spicy yang biasa tu aje. So baru ni Nani order lah lagi ayam goreng yang extra spicy ni hah, saja nak try & nak tengok tahap mana lah pedas tu kan. Dan kali ni memang betul dapat yang extra spicy tu wohoo! 
Iyee mula mula tu memang teruja lah nak makan tapi bila satu suap aje masuk mulut, dia dah tak rasa teruja tapi dia rasa nak mengamuk sebab pedas nak mampus. Hahhaa! Terus rasa menyesal order yang extra spicy. Nani makan dengan porridge tu pun still rasa pedas menyengat. Hm rasanya lepas ni kalau nak beli kena fikir dua tiga kali dulu. Pedas dia tu sampai berpeluh peluh lah makan, air pun sekejap aje habis. Tak pernah pernah lah selama ni makan Mcd sampai macam tu sekali. Hahah! Selama ni baca aje feedback orang lain cakap pedas, bila dah rasa sendiri fuh menyengat. Bahagian kulit ayam tu lagi lah pedas melampau. Hahah! Taubat takmo dah order yang extra spicy ni. Korang pulak macam mana, boleh tak makan ayam goreng extra spicy ni? 

Marrybrown Tawarkan Promosi Jimat Jumaat

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Siapa peminat tegar ayam goreng dekat sini? Haa hari ni Nani ada satu benda best nak kongsikan dengan korang tau. Nak tahu apa yang best sangat tu, kena lah baca entry Nani ni sampai habis, yang pasti ia nya sangat berbaloi. Untuk Nani yang memang peminat ayam goreng ni, memang rasa seronok betul lah bila dapat tahu yang sekarang ni Marrybrown Menawarkan Promosi Jimat Jumaat. Nani pun baru juga tahu sebenarnya tentang promosi ni sebab kebetulan hari Jumaat lepas, Nani jalan jalan dekat Citta Mall & ternampak pula Promo Jimat Jumaat dekat outlet Marrybrown sana. Memang tak fikir banyak kali dah, terus aje kita lunch dekat situ. Marrybrown ni antara salah satu tempat fav Nani juga & selalunya Nani akan order Nasi Marrybrown bila makan dekat sini. Sedap sangat okay, sambal yang secukup rasa, ayam goreng rangup fuhh memang puas hatilah bila makan. Tapi kalau asyik makan menu yang sama pun bosan juga kan, so hari tu Nani order Promo Jimat  Jumaat ni pula. 
Promo Jimat Jumaat di Marrybrown
 Tengoklah muka tu kemain bahagia lagi bila nampak ayam goreng depan mata. Hahah! Untuk setiap pembelian Promo Jimat Jumaat ni, kita akan dapat lima ketul ayam goreng dan lima ketul nugget ayam dari harga RM 19.90. Fuhh memang berbaloi sangat kan, dah lah portion banyak. Boleh ajak kawan kawan tak pun family makan sama sama dekat Marrybrown nanti. Tapi promo ni hanya valid pada hari Jumaat sahaja tau, kalau korang pergi Marrybrown selain dari hari Jumaat memang tak akan dapatlah promo ni. Ingat tau, Jumaat sahaja! 
Promo Jimat Jumaat di Marrybrown
 Satu yang Nani suka dengan Marrybrown ni, ayam goreng dekat sini semuanya besar besar dan rangup sangat. Puas hati betul bila dapat ayam yang macam ni, makan seketul pun dah kenyang okay! Macam biasa, kita boleh pilih sama ada nak ayam flavour spicy atau pun original. Fav Nani mestilah yang spicy. Fuhh memang sedap, makan pula time panas panas tu memang tak pandang kiri kanan dah. Hahah!
Promo Jimat Jumaat di Marrybrown
 Tengoklah tu, besar besar kan ayam goreng Marrybrown. Oh ye, untuk Promo Jimat Jumaat ni ia tak didatangkan sekali dengan air tau so korang kena add on lain untuk air dan promo ni hanya valid untuk dine in sahaja. So lepas ni boleh lah ajak family & kawan kawan ke Marrybrown yang terdekat. Korang boleh dapatkan Promo Jimat Jumaat di mana mana outlet Marrybrown kecuali Marrybrown Genting Highlands, Sunway Lagoon dan semua lapangan terbang.
Promo Jimat Jumaat di Marrybrown
 Macam yang Nani cakap tadi, Promosi Jimat Jumaat ni hanya sah pada hari Jumaat bermula dari 20/9 sehingga 01/11 sahaja dan sementara stok masih ada. Jangan terlepas pula tau tarikh tarikh ni, nanti kang menyesal tak sudah. Heheh. Bila dah penat sangat menghadap macam macam kerja selama lima hari, apa salahnya kan kalau hari Jumaat tu kita reward diri sendiri dengan makan sedap sedap dekat Marrybrown. 
Promo Jimat Jumaat di Marrybrown
 Promo Jimat Jumaat di Marrybrown (RM 21.20 termasuk 6% SST). 
Promo Jimat Jumaat di Marrybrown
Walaupun korang nampak ada dua set atas meja tu tapi haipp satu lagi tu kawan Nani punya okay! Lima ketul tu memang banyak, tak mampu lah kita nak habis kan sorang diri. Kenyang sangat dah, next time kalau nak order Promo Jimat Jumaat ni kena ajak ramai ramai baru syok. Korang pun jangan lupa tau singgah mana mana cawangan Marrybrown untuk dapatkan Promo Jimat Jumaat ni. Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut tentang promosi di Marrybrown, korang boleh rujuk link di bawah ni okay. Selamat mencuba! 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page