Penyet Express Daily di Sunway Putra Mall

Assalamualaikum & Hello.

Lepas pergi Ekspo Buku di PWTC baru ni, Nani masuk Sunway Putra Mall untuk luch dekat situ. Pertama kali sebenarnya masuk situ sampai kena tanya guard dekat mana food court dia. Hahaha. Malas nak cari pun iya jugak, sebab dah lapar sangat masa tu. Jalan mudah tanya guard. Nani suka tengok deko food court dekat Sunway Putra Mall ni, cantik sangat tapi tak sempat nak ambil gambar. Hahaha. Pergi sendiri tengok, memang lawa. Tempat makan pun banyak sangat, pilih lah nak makan dekat mana. Gitu.
Sebab teringat nasi ayam penyet yang Nani pernah makan dekat Cameron Highlands dulu so lunch hari tu ke Penyet Express Daily.
Penyet Express Daily di Sunway Putra Mall
Dekat KL Sentral pun ada juga cawangan Penyet Express ni hah.
Penyet Express Daily di Sunway Putra Mall
Ayam Penyet Simple Set (RM 12.20)
Sedap juga lah makan dekat sini, sambal dia memang pedas. Lagi satu apa yang best dekat sini, sambal boleh tambah bila habis. Tekak Nani yang orang kampung ni memang tak boleh lah kalau tak pedas. Ayam pun rangup, senang cerita memang reccomended makan sini. 
Penyet Express Daily di Sunway Putra Mall
Total makan baru ni.
Empal ayam penyet tu kalau tak silap Nani daging. Nampak kan dia punya lapar sampai kawan sendiri makan apa pun tak perasan. Hahaha ! Banyak pilihan dekat sini, ada Udang Penyet, Bawal Penyet, Empal Penyet, Ayam Penyet, Keli Penyet. Jangan lupa singgah mana mana cawangan Penyet Express, dijamin puas hati. 




11 comments:

  1. Makanan sedap, harga pun nampak ok. Boleh try nanti :)

    ReplyDelete
  2. 12 hengget ayam penyet? adu laaaaaa

    ReplyDelete
  3. tiba-tiba termengidam makan nasi ayam penyet T_T haha

    ReplyDelete
  4. udahla akak tak lunch lg mmg bergelora isi perut nengok nasi penyet tuh dik oi

    ReplyDelete
  5. aku suka ayam penyet sbb sambal dia pedas giler...
    buat aku terliur je...adoi la...

    ReplyDelete
  6. Tak pernah sampai kat Penyet Express ni, Nani. Akak pun baru tahu shopping mall tu dah tukar nama baru jadi Sunway Putra. Lain kali nak jugalah pergi tengok-tengok apa ada! Kalau takda apa-apa pun ada Penyet Express untuk dicubakan!

    ReplyDelete
  7. belum pernah sampai lagi kat Mall area sana tu.
    maklumlah kerja pon dlm kampung ni ha hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page