The Manhattan Fish Market

Assalamualaikum & Hello.

Tempat Makan Menarik

The Manhattan Fish Market
Baru ni masa pergi NU Sentral memang dalam kepala otak dah terfikir nak lepak dekat Manhattan aje sebab craving nak makan sizzling brownies dekat situ. Sebab tak nak menghampakan keinginan perut masuklah jugak Manhattan. Hahaha !
The Manhattan Fish Market
Gummy Bear (RM 9.50) & Ice Lemon Tea (RM 6.5O)
Muka dia terlalu bahagia sebab dapat makan apa yang dia nak. Hahah !
The Manhattan Fish Market
Sizzling brownies ice cream (RM 12.90) 
The Manhattan Fish Market
Super Fruit Crumble (RM 8.90)
The Manhattan Fish Market
Dah kenyang dia punya tudung pun gaya apa je dah. Hahah. Seriously, memang nani syorkan korang makan dekat sini. Sedap sampai rasa nak pengsan. Kah ! Masa nani masuk ni dah petang kiranya hi- tea lah, tu pasal makan pun dessert semata mata. Hihi. Banyak lagi makanan yang best dekat situ, silalah terjah baru tahu. Tak pun survey dulu dekat web diorang okay !






57 comments:

  1. Replies
    1. Fish hilang. Hahaha. Tak dek lah. Nani makan dessert aje tak ambik pun makanan berat. Hihi

      Delete
    2. pergi Mahanttan Fish Market nak makan fish, fish dah abes..hahaahaha..
      #lawakhambar

      Delete
  2. Tengok pun dah nampak sedap. Camne nih. Hihi

    ReplyDelete
  3. fuhh nmpk sdp je tuu.. kalau la kat ipoh ada..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Alooo nanti datang KL boleh pergi yui :)

      Delete
  4. sedapnye Super Fruit Crumble tu....

    ReplyDelete
  5. hahahha...sally pun amik Gummy Bear tu smlm! hihi...sedap gila kot...tapi makan set dish dia laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Sepp sikit. Nani dapat kupon lepas isi survey dia. Lepas ni nak repeat lagi makan situ. Hihi

      Delete
  6. tergoda ngan brownies..nyumsss

    ReplyDelete
  7. dah pernah makan kat situ.. memang superb sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaan kak zaza. Memang terbaik. Hihi :P

      Delete
  8. sizzling brownies? mak ai.. baru tau

    ReplyDelete
  9. taK PENAH MASUK WLAUPUN SELALU JE LALU DEPAN KEDAI ... HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Lepas ni try masuk kak. Mesti nak masuk lagi dan lagi. Hahah

      Delete
  10. ice lemon tea tu mahalnya..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Mahal sikit tapi sedaaap :)

      Delete
  11. rasa macam nk makan nani je.. terliur tgk semuanya.. sob sob

    ReplyDelete
  12. wah..aiskrim dia..berbuih2 ..:)

    ReplyDelete
  13. Alahai, teringinnya nak makan ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti boleh pergi cuba zumal. Heheh :D

      Delete
  14. wah nani makan besaq ni.. :)

    ReplyDelete
  15. ais krim nya ... meleleh tengok ...

    ReplyDelete
  16. tudia sizzling brownies ice cream no? mcm2 depa la ni mereka makanan hehe

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. Memang menggoda dan tergoda. Heheh :D

      Delete
  18. terliur sungguh dengan ice-cream tu.

    ReplyDelete
  19. alamak menggoda di pagi hari..

    ReplyDelete
  20. hi tea pon menngenyangkan
    skrg x blh msk lg.tunggu rania boleh mkn juga baru best nak msuk hihi. kalau tidak sian rania.nengok makpak makan sedap sedap, kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Tak lama dah nak setahun nanti boleh gi ciksu :)

      Delete
  21. sedapp la pulak tengok ais krim tu... huhu

    ReplyDelete
  22. Wahh ice cream lagi.. syoknyaaa.. :)

    ReplyDelete
  23. Yang sizzling brownies aiskrim nampak yummilicious gilos ^^

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Eleh dia pun pergi jugak baru ni. Hahah !

      Delete
  25. uish Nani.. sakannya makan.. CT kalo tngk makanan ni
    always lapaq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Samalah dengan Nani ni hah CT :D

      Delete
  26. MFM ni akak sukalah. Nasib baik kalau teringin, sepelaung aje lokasi dari pejabat. Takdalah mengidam lama sangat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page