Terima Kasih 2015 !

Assalamualaikum & Hello.
Tik tok tik tok, beberapa jam lagi nak melangkah ke tahun 2016. Dah ready ke belum ni nak masuk tahun baru? Hehehe. Kalau 2014 yang lepas Tahun Pandai Memasak  tahun ni tak tahu apa yang pandainya. Hahaha ! Mungkin tahun ni lagi pro memasak. Ewah, over sungguh ! Untuk tahun mendatang ni Nani cuma harapkan sentiasa dikelilingi orang orang yang baik dan dimurahkan rezeki. In Sha Allah bila minta yang baik baik, Allah akan bagi dan hantar yang baik baik juga. Senyum.
Ada satu benda dalam tahun 2015 ni yang paling Nani ingat bila orang panggil "Cik Manis" Hahaha! Dulu kan blog guna cikmanissweet.blogspot.com sebelum tukar www.inanihazwani.com Dari situ lah melekatnya orang panggil Cik Manis. Sampai sekarang kot orang panggil. Hahaha! Malu lah masa mula - mula dulu orang panggil macam tu, tapi lama lama dah terbiasa. Bila orang panggil Cik Manis automatik akan menyahut. Hahaha! 
Rasanya 2015 ni banyak sangat kenangan manis, alhamdulillah. Harap 2016 akan datang banyak lagi kenangan manis yang boleh dilakar. Gitu. Dikelilingi kawan - kawan yang ceria memang akan buat hidup kita jadi warna warni. Hahaha! Terima kasih buat semua yang jadi sebahagian daripada kenangan saya untuk 2015. Sayang semua yang datang dalam hidup.

p/s : Siapa boleh cadangkan dekat area KL/ Selangor ni mana best untuk bercuti? Rsa macam nak pergi vacation tahun depan. Hahaha. 



40 comments:

  1. happy new year dik...have a good year then

    ReplyDelete
  2. menghitung detik....suka duka...sepanjang tahun 2015...selamat tahun baharu Masihi 2016 ya...

    ReplyDelete
  3. Nak panggil cik manis la hahahhahahha...adikk happy new year!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaha ! Haishhh :P Happy new year kak Ju.

      Delete
  4. Samada kita kira atau tak tetap detik masa tetap berlalu dan akan tiba beberapa jam lagi 2016 menemui kita - mohon yg lebih baik buat kita semua.

    ReplyDelete
  5. banyak kenangan kan tahun ni. harap tahun depan lebih baik

    ReplyDelete
  6. Cikmanis ya. Hihii. Epy new yearrr ^_^

    ReplyDelete
  7. aamiin
    pa pe pon selamat tahun baru..
    kita jumpa tahun depan oke :-)

    ReplyDelete
  8. Have a great 2016, Nani. Moga tahun baru ni lebih banyak momen2 indah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuma Amin. Have a great 2016 too kak Farrah :D

      Delete
  9. All the best untuk tahun baru Kak Manis (boleh x? ekeke).. hehe semoga semua yang dirancang berjalan dengan lancar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Blushing blushing :P Allahuma Amin :D

      Delete
  10. Wah, banyak gambar yang Nani upload tahun ni ya.

    ReplyDelete
  11. Assalam Nani!

    macam-macam dah kena tempuh utk tahun 2015.
    moga tahun 2016 byk kegebiraan utk kita bersama! ;)

    Psstt~ Nani,

    Kak Ana nak mintak details Nani sikitla hehe.
    Kalau sudi, emailkan details Nani :

    Nama:
    Alamat :
    No Tel:

    kat email Kak Ana tau (anaaziz13@gmail.com) :)

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru kak nani!
    kalau nk buat short vacation kt selangor ni try pegi tadom hill resort, banting :D
    seronok buat aktiviti air kat sana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru Mazni :D
      Itu lah ada jugak survey2 dah masuk dalam list pendek. Harga pun murah !
      TQ !

      Delete
  13. Salam 2016 buat cik Inani Hazwani. Semoga tahun 2016 ini membawa lebih kejayaan dan keberkatan... aamiin.
    Salam ukhwah lama saya tak berblogging hihii.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam 2016 bro KK. Allahumma Amin. Tu lah lama tak nampak menyinggah sini. Heheh :D

      Delete
  14. selamat tahun baru semoga tahun ni akan jadi tahun yg lebih baik daripada tahun yg sebelumnya :D

    ReplyDelete
  15. Alamak, Nani! Kita dah main berucap-ucap selamat tahun baru ke belum? Happy New Year 2016 ya, Nani kalau belum lagi. Semoga tahun baru membawa kisah-kisah menarik untuk diingati di kemudian hari.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page