Wordless Wednesday : Nasi Kerabu


85 comments:

  1. Sedapnye sarapan nasi kerabu ^^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Mohon dapatkan di kedai berhampiran kak.heheheh :D

      Delete
  3. Sedap eh...penah makan dua kali ...sedap betul..

    ReplyDelete
  4. wah best sangat ni.. rindu nk mkn camni.

    ReplyDelete
  5. Ahaha... makan dgn siapa tu Nani?
    Banyak portionnya kakak tengok:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan sorang lahh akak.nampak banyak tapi biasa aje sebenarnyaa tu ^^

      Delete
  6. adeh.....terliur la pulok...xsabar nk blk kg...nk makan nasi kerabu ori puas2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh ibu otang kelanatan ke.lagi lah sedapnyaaa nasi kerabu sana ^^

      Delete
  7. Sakit hati! Sekian. Hahahaha.
    Nak nasi kerabuuuuuu. Pebrettttt!

    ReplyDelete
  8. saje je kan..saje je kan tayang2 nasi kerabu pepagi nie..seje je kan..

    ReplyDelete
  9. erm..sedapnya..feberet ni..di sini susah nak jumpa nasi kerabu..nak buat tak pandai pula..huhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani sokmo beli jugak kak wana.tak penah try buat pun ;D

      Delete
  10. sedapnya..lama xmkn ns kerabu...

    ReplyDelete
  11. sedapnya nasi kerabu.. esok nak terjah pasar malam cari nasi kerabu laa..

    ReplyDelete
  12. Apa ni, Nani... Akak belum breakfast lagi tau! Ni yang macam rasa nak buat entri beli-beli makanan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha.aikkk tak breakfast lagi.jap lagi nak makan boleh lahh cari ansi kerabu.heheh

      Delete
  13. Kalu Wordless Wednesday jadi Nasi Kerabu... Kalu Wordless Thursday jadi Nasi Kekhamis ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak resipi nasi kekhamis.hahahah

      Delete
    2. Nasi kekhamis dua bungkus please! Nak tapau ye,..

      Delete
    3. kekahmis ikat tepi siap... bayar depan!! ahhaha =D

      Delete
  14. Selalu mommy irra pon hari rabu makan nasi kerabu..tapi skrg dah xboleh makan nasi kerabu..huhu

    ReplyDelete
  15. lama dah tak makan nasi kerabu.....teringin pulak dah

    ReplyDelete
  16. tak pandai makan nasi kerabu :-((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugilahh tak.makan nasi kerabu.sedap ni.Hehehe

      Delete
  17. setiap kali makan nasi kerabu, sy lebih excited dgn solok lada :D

    p/s - hihi, nak request cursor besar sikit boleh? selalu tak dapat jejak cursor kat mana masa nak klik apa2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.solok lada pun sedap.hehhe
      Nanti saya tukar kasi besar sikit okayy :D

      Delete
  18. susah nak dapat nasi kerabu yg betul2 nasi kerabu.. nyum2...

    ReplyDelete
  19. dah lama tak makan nasi kerabu, jadi teringin pulak lepas tengok gambar ni =)

    ReplyDelete
  20. dah lama tak makan nasi kerabu. padahal jiran sendiri ade jual xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah. apalah mazni ni. esok beli dengan jiran tuu :P

      Delete
  21. Replies
    1. Hahhaha. wardah dok kelantan mesti sokmo maka ni ^^

      Delete
  22. study dekat kedah dulu bolehla melantak hari-hari. now, ramadhan sajalah dapat jumpa pon tu pun tak sama huwarghhhhh www.sophiesm.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani biasa pegi pasar malam kalau nak makan nasi kerabu macam ni ^^

      Delete
  23. hamboii.. saje nak kite terliuq ke acaner?wuuu

    ReplyDelete
  24. Terliur tengok nasi kerabu tu... Hujung minggu nie baru boleh dapat kat sini ^-^

    ReplyDelete
  25. Bunda suka makan nasi kerabu dengan solok cili dan telur masin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.macam tu pon sedap jugak bunda ^^

      Delete
    2. gimme five laa bunda! luna pun suke camtu... tapi tambah lagi satu item... daging bakar! thorbaik.. ehhee =D

      Delete
  26. Few weeks ago ada staf masak n bawak jamu staf klinik dengan nasik kerabu.
    Mashaallah... Nikmat sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalo ade lagi jemput laa kami.... hhehe.. =D

      Delete
    2. Luna dok mane? Sebelum sampai takot sempat habis.:)

      Delete
  27. tak berapa nak minat nasi kerabu :p

    ReplyDelete
  28. Nasi ni kalau cukup ulam, cukup budu dan sambalnya,..gaul sekata...memang syiokkkkk!

    ReplyDelete
  29. Penuh perut makan ni.. kenyang + puas.. :D

    ReplyDelete
  30. alamak.. lame tak pekene nasi kerabu ni..!! terliur pulak kite.. hehehe =p

    ReplyDelete
  31. sedap.. CT belajar makan time masuk uni tau.. kalo dak memang tak pernah makan..
    and situla belajar makan budu sampai mak pun kagum =D

    ReplyDelete
  32. Dah terliur dah tgk nasi kerabu nani huhu dapnyerr

    ReplyDelete
  33. sedap...
    fav sangat nasi kerabu ni..
    tapi mase prgnant dulu xlalu makan btl..
    skg suke makan yg putih plak..
    xmo la nasi yang kaler2 ni da

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page