Damailah Di Sana Adik Zharif



baru pagi tadi nani update pasal adik zharif siapa sangka Allah lebih sayangkan dia. sungguh dua tiga hari ni banyak berita kematian yang sampai ke telinga. benarlah kematian itu dekat. 
damailah adik di sana. moga abang fazrul dan isteri tabah. nani dapat tahu atuk abang fazrul juga telah kembali ke rahmatulah kerana menghidap penyakit strok pukul 10 malam tadi. sunggh keluarga ini diuji. moga mereka semua tabah. Al fatihah untuk arwah adik zharif. 


60 comments:

  1. bergenang air mata... salam takziah buat keluarga dan al-fatihah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedih dengar kan. moga adik zharif tenang di sana

      Delete
  2. Allahuakbar..sedihnye dgr..al-fatihah..takziah buat keluarga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann akak. sebak dengar. moga allah beri kekuatan buat mereka sekeluarga

      Delete
  3. baru je baca berita berkenaan adik Zharif nih...ye betul..akhir2 ni byk berita kematian org2 yg baik2 dan al-Fatihah buat adik Zharrif, tuk Gunu Nik Aziz dan Hasbullah Awang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun baru je baca tentang sumbangan utk adik ni :(

      Delete
    2. Takdir Allah kan usianya tak panjang. moga adik zharif tenang di sana

      Delete
    3. Al fatihah. moga arwah tenang di sana

      Delete
  4. Al fatihah.....yg pergi menemui Ilahi, yang lahir , saling berganti

    ReplyDelete
  5. Innalillah...smg arwah tenang di sana.

    ReplyDelete
  6. Semoga keluarga arwah tabah dan sabar hadapi ujian ni..al-fatihah..

    ReplyDelete
  7. Alfatihah. Semoga tenang di sana, bebas dari segala kesakitan. Baru nak baca tajuk sebelum ni, dah dikhabarkan dengan berita sedih. Sayunya tengok rupa adik ni dalam keadaan begitu. Moga keluarganya redha dengan ketetapan Ilahi. Segalanya hanya pinjaman sementara buat kitakan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu akak, bersyukurlah dengan apa yang allah dah bagi pinjam sekarang ni. bila bila masa aje allah akan tarik semula nikmat tuu.

      Delete
  8. Al fatihah dan salam takziah utk seisi keluarha adik zharif

    ReplyDelete
  9. dah meninggal ?? Ya Allah, Takziah buat keluarga adik Zharif.. Kesian kat ayah dan mak die. adik ini anak sulung kan kalau tak silap saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye akak, ni anak sulung abang fazrul dan isteri. moga allah tabahkan hati mereka berdua

      Delete
  10. Alfatihah untuk anak syurga ini..

    ReplyDelete
  11. al-fatihah..
    tenanglah disamping pencipta pari-pari syurga..amin

    ReplyDelete
  12. Innalillah... kakak baru tahu Nani
    Perginya sama hari dgn TGNA..

    ReplyDelete
  13. sedih sangat bile dapat tahu tadi nani... al fatihah..

    ReplyDelete
  14. Ya Allah,banyak dengar berita kematian kebelakangan ni..al fatihah

    ReplyDelete
  15. Al-Fatihah dan salam takziah buat family arwah.. sedih kan bila baca nasib adik Zharif.. takpe, mak ayah dia dah tempah tiket ke syurga :')

    ReplyDelete
  16. Ya Allah.. huurm sbenarnya CT baru nak post poster pasal derma tu kat facebook pagi tadi
    ttb terbace status kawan.. adik ni dah meninggal..isk terus rasa..
    tulaaaa ko dok tangguh2 T.T

    ReplyDelete
  17. InshaaAllah syurga menanti adik... :')

    ReplyDelete
  18. Alfatihah.. Syurga itu pasti.. semoga parents tabah menempuhi dugaan ini..

    ReplyDelete
  19. hidup ini penuh dengan ujian dan cabaran. bersabarlah

    ReplyDelete
  20. takziah buat keluarga arwah...

    ReplyDelete
  21. xberapa kenal siapa arwah..apa2pun al-fatihah utk arwah..
    betul.mati tu dekat.. :'(

    ReplyDelete
  22. Baru nak follow kisah arwah.. Innalillah...

    ReplyDelete
  23. Allah. semoga tabah.
    yep. mati tuu dekat sgt sebenarnya :')

    ReplyDelete
  24. Ye betul. Allah lebih sayangkan dia :)

    ReplyDelete
  25. al fatihah. Syurga la tempatmu
    Allah lebih sayangkan dia

    ReplyDelete
  26. semoga keluarga mereka tabah hadapi ujian.. T.T sedihnya bila baca.

    ReplyDelete
  27. semoga keluarga arwah terus tabah...

    ReplyDelete
  28. Semoga dia damai disana..al fatihah :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page