Cushy Candy

sedap sangat chocoleleh cushy candy ni.makan sekali rasa nak lagi dan lagi dan lagi.hahahha.jom terjah cushy candy laju laju untuk order ^^

56 comments:

  1. Wah.. memang nampak sedap tu.. kalau ada coklat dlm.rumah ni, kena duduk tepi je kalau budak berdua ni makan.
    Baru selamat perabot dan baju n dinding.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.bebudak kan memang macam gituu akak.heheh ^^

      Delete
  2. Oii sedapnye, meleleh air liuq tgk gmbr..

    ReplyDelete
  3. Menarik sekali... Pada pengemar coklat...

    ReplyDelete
  4. saya pun pernah makan benda ni jugak. crunchy dan penuh rasa coklat :D tpi takleh makan selalu nanti sakit gigi T^T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lahh sekali sekala makan tak pe lahh.tapi ketagih kot bila dah makan.sedaaaap gilaa.hahah ^^

      Delete
  5. Replies
    1. Hahahah.nasib lahh kak.mohonnjangan telan air liur banyak kali.Ewahhh ;P

      Delete
  6. fuhhh sengaja nak buat kite terliuq ni T-T

    ReplyDelete
  7. YESSS
    OMGGGG CUSHY CANDY MMG BESTTT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii dia punya best sampai terCAPS LOCK hahahahha ;P

      Delete
  8. Texture di dalam gambar nak 'ngeri' sikit.
    Tapi, kalau depan mata sure tak sempat pandang lama2 dah ngap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.memang pun akak.sekali makan aje ni dah habiss ^^

      Delete
  9. okay coklat coklatt~! omnomnom hehhe

    ReplyDelete
  10. sat gi msti ni plak jdi fenomena kan..

    ReplyDelete
  11. Ni sesuai sangat utk yang tengah craving bende2 manis :)

    ReplyDelete
  12. Ni yang makan tengah malam hari tu ye Nani :)

    ReplyDelete
  13. Fuhh sedap ni.. layan makan sambil menonton tv pun best ni mmm.. mmg menyelerakan.. :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn memang sedap. makan makan tak sedar dah habis. hahaha :D

      Delete
  14. Replies
    1. Huhuhu. sekali sekala layan cokelat. hehehe ^^

      Delete
  15. Sekali imbas baca tajuk nampak cam candy crush..adess..mimie2 =_=" rupanya crushy candy..

    ReplyDelete
  16. terliur la tengok coklat di sini..huhu..lepas ni nak carik coklat juga ;p

    ReplyDelete
  17. adus saja je kan nak seksa jiwa ku ahaha..
    mana nak cari ni.. kang ada gak pi cairkan choclate tuang kat cereal ahaha..

    ReplyDelete
  18. Amboii sedapp sangat ler tuu siap promote lagi hehehe

    ReplyDelete
  19. nyumnyummm...
    ni kalau buat untuk en asben mmg sekali hadap je dia ha...

    ReplyDelete
  20. rasanya pernha jupe ni dkt tesco ampang.

    ReplyDelete
  21. Nani ni memang melampaulah. Tak tahan dugaan tekak akak hari ni. Semuanya makanan jerk yang akak baca. Ni memang minggu melantak ke ni, Nani? Aduhai... sabarlah wahai hati. Sabarlah wahai duit dalam dompet *_*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page