Mini giveaway by Shahira


kalau korang jenis yang minat memasak sangatlah dialu alukan untuk join segmen ni sebab hadiahnya rempah Chef Ammar. syarat pun senang sangat tau. klik SINI untuk join. 
Harap haraplah Nani dapat sebotol. Ewah ! 

31 comments:

  1. Rempah Alagapas ada tak? Nak beli... Tapi kedai tutup! He He He...

    ReplyDelete
  2. gud luck, sedap tu.... nyum2

    jemput join segmen di
    http://www.vitaminuntuksemua.my/2015/02/segmen-jom-tonton-video-by-farahamzah.html tq.

    ReplyDelete
  3. Uih, all the best. Ada rezeki ada lah menangnya ehe

    ReplyDelete
  4. Gudluck..

    Salam,

    Jom review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  5. Tqvm Inani kerana support Mini GIveaway by Shahira ^^

    Marilah kita sama-sama blogwalking & eratkan sillaturahim. Boleh rujuk senarai nama peserta disini. Tq again :)

    ReplyDelete
  6. Good luck, Nani. Kalau dapat sebotol, teruslah masuk dapur memasak and then panggil abang poslaju tu suruh hantar makanan sikit ke rumah akak :)

    ReplyDelete
  7. Assalam nani,
    ghajin uols join ga
    gud luck ok

    ReplyDelete
  8. good luck..saya join juga :)

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-by-shahira.html

    ReplyDelete
  9. tinggalkan jejak disini.
    datang dari segmen sama :)

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/mini-giveaway-by-shahira.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page