Dulu Dulu

kemain senang hati bergambor kann. hahaha. jangan tanya umur aku berapa masa ni. memang tak tahu lah :P lupa pulak nak tanya ibu. Eheh ^^

satu je benda yang tak berubah bila aku bergambar.senyum  nampak  tayang gigi plus mata bulat. hahaha. dulu kini dan selamanyaa macam tu lah agaknyaa. ai is nakal dulu dulu. nampak je muka baik tulus mulus macam tu tapi sebenarnya dulu NANI MONSTER. suka gigit orang. Aummmmm :P


131 comments:

  1. comel nya mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................................... hahahaha

    ReplyDelete
  2. comei baq hanggg! Hahaha. gigi tu cantekkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah. masa kecik kan semua canrtik awokkk :P

      Delete
  3. Kalu suke gigit bukan monster lagi dah.. DRACULA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. DRACULA COMEL EH SS? hahahahha :P

      Delete
    2. tengah mmbayangkan si comel tu tiba2 tukar dracula.. haha

      Delete
    3. kucing kite pun suka gigit orang. pasni nak panggil dia monster jugak lah. :D haha oh yee, dia ada instagram taw, kalau nak tgk dia, @atan_hk

      Delete
    4. Wahhhh. kemain tauu kucing pun ada IG. hahaha. kelasssssss :P

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahhaha. Monster tu dulu sekarang GADIS AYU. Lol !

      Delete
  5. Replies
    1. Hahahah. terima kasih kakak kakak ku :D anak dara encik nain. Eheh :P

      Delete
  6. alahai.. comelnya.. ^_^
    gigi cantek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeee. gigi cantek sebab kecik kecik ibu jaga kann :P

      Delete
  7. ala tomeynyeeeeee!
    cubit pipi sikit.. haha

    ReplyDelete
  8. Tunggulah bila Nani menikah ada anak bandingkan dgn gambar ni
    Salah satu anak biasa ada yg ikut tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh yeke kak zakie? nanti nak tengok lahh. waaaa eksaited pulak. hahaha ^^

      Delete
  9. cpmel sampai ke tua..ehh sampai bila2.

    ReplyDelete
  10. Hehehe tayang gigi tu tayang hehe..comelnyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah. sampai sekarang macam tu lagi kak lya ^^

      Delete
  11. Replies
    1. Hahahha. malu ah nak tunjuk dekat sini bonde. eheh :P

      Delete
  12. Nk kena cari gambar lama2 jugak laaa...eheee mengimbau masa lalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari kak irra. geledah almari tuu. hehehe. seronok tengok gambar kecik kecik dulu ^^

      Delete
  13. best ada gmbo lama.. kite huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. Cutenye yer... Lama tak singgah blog Inani nie ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah. kama jugak tak nampak zumal dekat sini. busy ye ^^

      Delete
  15. habislah bakal encik suami kena gigit..hahahha

    pssst...nani ..agak2 nani junior suka mengigit tak :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha. dengan encik suami ai baik aje .
      adehhh. takk terjawab rasanya soalan nani jr. hahahaha :P

      Delete
  16. olorr..tomeyyyynyer dia masa tecikkk..
    kiutttt sgt tau

    ReplyDelete
  17. alolo tomeinya...rasa nk je gigit pipi tembam nani tu.

    ReplyDelete
  18. Salam Nani, comelnye nani waktu kecil dulu, skrg pun comel, lagik comel...skrg tak gigit org dah kan, heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.sekarang dah baik. tak gigit orang dah :P

      Delete
  19. Comelnye nani...awat suka gigit orang? Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. tak tahu lahh kak su pasai apa suka sangat gigit orang :P

      Delete
  20. Comelnya dengan mata bulat dia tu! :D

    ReplyDelete
  21. Masa kecik memang comel.. bila besar....
    makin lawa..hihi

    ReplyDelete
  22. Patutlah suka tayang gigi..rupenye kuat menggigit.
    Rrrrrrr.....

    ReplyDelete
  23. comelnya! skrg comel lagi tak?? ahaaa

    ReplyDelete
  24. comelnyaaaaa dia....
    rasa nak cium cium...hahaha...

    ReplyDelete
  25. comelnnyeeee.... anis pon same.. suka gigit org..haha.. tp version mata sepet..hahah

    ReplyDelete
  26. alololor comelnye Anis ) mulat betul mata tu :)

    ReplyDelete
  27. Hehe. Ni dah beso ni gigit orang lg x

    ReplyDelete
  28. comelnya kak nani! mata bolat je. kaklong saya pun mcm akak gak, kecik2 dulu suka sgt gigit org :B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok kirimkan salam akak pada kak long. cakap akak dengan dia boleh jadi geng gigit orang. Hahahahah :P

      Delete
  29. rasanya 2 tahun baru kot ni . huhuu

    ReplyDelete
  30. eh sy kecik2 dulu suka gigit org jugak. smpai skrg pun sebenarnya. adik2 lah selalu jadi mangsa. hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaha. aummmm aummm :P aisya lagi dasyat sebab sampai sekarang :P

      Delete
  31. Adeh...comel bangat..ki kill ki

    ReplyDelete
  32. Amboi kak nani dah hot! Lama da ana x singgah sni. Tgk2 komen daa berderet. Kak Nani tiutt. Tapi sape kt sebelah tu, yg gmba berdua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana pun jarang jarang aktif sekarang ni ehh. hehehe. tu pak cik akak lahh :)

      Delete
  33. tgk je gambar uols ni
    tersenyum lebar k.el
    comel nau nau hahaha
    betul tu tang senyum ngan mata je yg masih npk skrg hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh. amboii senyum sampai telinga kak el ^^

      Delete
  34. halololololo..chumelnyeeeee..

    ReplyDelete
  35. ishh...comelnya..dah ada pakwe lom nih nak berkenalan :-)

    ReplyDelete
  36. Comelnya... Macam nak krna cubit je... Tapi srkarang dah besor dah tak boleh cubit lagi...

    ReplyDelete
  37. piwittt tung lah dari kecik comey hmmm

    ReplyDelete
  38. hehehe mata bulat comey =)

    ReplyDelete
  39. Memang nampak aura suka mengigit tu..aumm!!! Huhu

    ReplyDelete
  40. Tapi memang cantik mata nano..bolat2..

    ReplyDelete
  41. Comeynya Nani.....sok sok kalau ada anak mesti ada yg serupa ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah. kena tunggu ada anak lah baru boleh tengok ^^

      Delete
  42. Comelnya alahai... tapikan, akak dulu-dulu pun comel juga. Hahaha! Mana ada budak tak comel. Tapi seriuslah, Nani memang comel. Trademarklah tu mata dengan senyum nampak gigi tu ya :) Suka gigit orang masa kecil dulu? Sekarang ni suka menggigit lagi ke tidak? Kalau ya, cuba apply jadi pelakon tambahan dalam drama Walking Dead next season. Jadi zombie ler :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.kita sama sama comel kenyataan nya akak. mueheheh :P sampai sekarng dok bawak trademark senyum nanpak gigi tuu. adehhh. sekarang ni dah tak pandai lah nak gigit gigit orang sebab dah jadi gegadis melayu yang cantik dan sopann. ohh tertinggal ohsemmm. hahahaha LOL !

      Delete
  43. Nani comelllllll.. budak nakal itu normal kan, barulah ramai orang sayang, eh? hahaha xD

    ReplyDelete
  44. comel. budak budak memang suka gigit olang

    ReplyDelete
  45. Alalla comelnya dia.. Geramm je tengok. Hihihi

    ReplyDelete
  46. alahai comelnya.
    senyuman tu manis sampai sekarang

    ReplyDelete
  47. amboi happy nya muka time kecik2 dulu.. comel laaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page