Giveaway Sampul Raya Fashion Valet 2018 by Siqahiqa.com

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Walaupun Syawal dah sebulan berlalu, tapi apa salahnya kan join giveaway ni. Simpan sampul ni boleh guna untuk next year punya Raya. Gitu. Syarat pun senang sangat, pergi terjah blog Siqah okay untuk join! 
Giveaway Sampul Raya Fashion Valet 2018 by Siqahiqa.com
klik SINI laju laju untuk join! Heheh. Mana lah tahu korang salah seorang pemenang bertuah yang dicari kan. Cepat cepat join okay! 

9 comments:

  1. goodluckkkkkkkkkkkk. moga ada rezeki awak

    ReplyDelete
  2. yay! Goodluck. syaza pun dah join :)

    ReplyDelete
  3. Hi Nani!! Thank you join giveaway SIqah! Betul tu, boleh simpan tahun depan kan sampul ni. hihi. Maaf lambat datang singgah blog. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah awak..
    http://www.siqahiqa.com/2018/08/giveaway-tamat-senarai-peserta-dan.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page