Birthday Giveaway by Mamapipie

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Rasa macam dah lama Nani tak join mana mana giveaway bloggers sebab kekangan masa. Hiks. Kali ni Nani join Birthday Giveaway by Mamapipie. Syarat mudaaah sangat, hadiah pun menarik okay! Mana tahu ada rezeki boleh dapat buku daripada Mamapipie. Sebab Nani minat sangat baca buku  sekarang dan jadikan koleksi , laju laju join giveaway ni hah. Korang dah join ke belum tu? Kalau belum, cecepat join tau sebelum hari esok. Iyee Nani ni pun antara yang join last minute jugak. Hahah! Better late than never ye dakk? 
Birthday Giveaway by Mamapipie
Dalam banyak banyak entry dekat blog Mamapipie, Nani paling suka entry baru ni, Resepi Ayam Teriyaki Mudah dan Sedap. Nani tak pernah makan apatah lagi masak ayam teriyaki ni. Sekali pandang nampak macam ayam masak kicap tapi yang ni versi kering sikit ala ala ayam untuk nasi ayam tu. Tak sabaar lah nak try buat sendiri nanti. Bila baca dekat entry Mamapipie hari tu, rasa teringin gila nak buat sebab nampak tempting. Bahan bahan nak buat pun rasa ada aje dekat dapur tu, cuma kena beli ayam aje. Heheh. Resepi ni pun nampak mudah aje, Nani memang suka resepi simple macam ni. Korang kalau belum follow lagi blog akak ni, cepat cepat pergi follow. Serius banyak lagi resepi yang best yang boleh cuba. 

10 comments:

  1. jalan jalan sini. goodluck awak :D

    ReplyDelete
  2. Good luck nani. Kak ana dah join. Semoga ada rezeki kita semua ye. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. Tq Nani support GA mama.. cubalah resepi Ayam tu. Mudah Dan Sedap. Rasanya mmg Rasa teriyaki lah Ada manis sikit. Good luck ye

    ReplyDelete
  4. Good luck.. Mudah2an ada rezeki..

    ReplyDelete
  5. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  6. goodluck tau. segment dah ditutup so tunggu pemenang je skrg. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page