Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena

Assalamualaikum & Hello.
Ha korang jom laju laju join Giveaway Mangkuk Tingkat kak El ni. Mana lah tahu ada rezeki nak dapat satu set mangkuk tingkat ni kan. Hari tu Nani dah pernah beli mangkuk tingkat daripada kak El. Memang rambang mata hokeh nak pilih dua set mangkuk tingkat ni hari tu. Boleh baca kisah Nani dan mangkuk tingkat tu dekat SINI. Ehehe. UntungUntung kalau dapat lagi satu set mangkuk tingkat ni, hakak lah akan jadi manusia paling bahagia. Hahah ! 
Giveaway Mangkuk Tingkat by El Darwena
klik SINI untuk join

14 comments:

  1. Tahniah. Mangkut tingkat warna pink. Comel. Boleh bawa bekal pergi kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat bento lawan2 macam jepun buat.. hehehe

      Delete
  2. wahhh comelll hihi goodluck kak inani <3

    ReplyDelete
  3. ha tenkiu dik nani join GA hakak...gud luck OK

    ReplyDelete
  4. eh, el ada buat GA? wow..
    all the best..

    ReplyDelete
  5. Good luck awak.. Cantik.. Klu menang mmg puas hati..

    ReplyDelete
  6. macam2 style dah mangkuk tingkat sekarang ye...coloufur,urban & trendy sangat.. anyway good luck

    ReplyDelete
  7. Gud Luck Nani.. dah dapat nanti jgn lupa bawak bekal okay..hehhee :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt. Singgah sini, semoga berjaya!

    ReplyDelete
  9. Assalam, haiii !!!!

    All the best tauu !

    Meh singgah2 blog nona gakkk~

    http://nonasani.blogspot.my/2016/09/giveaway-mangkuk-tingkat-by-el-darwena.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari GA yang sama :) done follow
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-mangkuk-tingkat-by-el-darwena.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page