Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Assalamualaikum & Hello.
Jarang jarang aku ni join giveaway kecantikan tapi kali ni nak jugaklah mencuba nasib. Untung untung boleh dapat satu beauty box daripada Sally Samsaiman ni hah. Syarat syarat pun mudah je uols, nanti lelaju terjah blog Sally okay ! 
Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!
klik SINI untuk join 

I is bukanlah jenis yang suka bermekap sangat pun (maklumlah nak pergi kelas aje kan) bangun pun kadang kadang terlambat memang tak sempat lah nak tepek macam macam dekat muka. Hahah ! Tapi bila time nak pergi kenduri ke majlis apa apa ke kalau datang angin nak bermekap ha baru lah rajin sikit. Selalunya yang aku suka pakai bedak dengan lipgloss aje, lain lain tu ikut keadaan. Mana lah tahu kot kot ada rezeki dapat beauty box ni terus rajin nak bermekap selalu.  Eh. Hahah ! Korang pulak suka pakai produk apa? 

7 comments:

  1. Wahhhh! Good luck! :) Siqah pakai bedak maybeline dan lipstick terlajak laris je. Hehe.. Kadang2 tak pakai apa2, kalau vitamin M melanda diri :D

    ReplyDelete
  2. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page