Pavlova SugarlandbyRara

Assalamualaikum & Hello.
Ahad lepas order Pavlova dari Kak Rara untuk sambut hari jadi kawan Nani. Dia minat sangat dengan pavlova, so orderlah pavlova gantikan dengan kek. Lagipun sambut birthday dengan kek tu dah biasa sangat kan. Alang - alang Nani pun dah lama teringin nak rasa pavlova Kak Rara ni haaa. Asyik tengok dekat Instagram & Facebook memang tergugat jugaklah jiwa raga. Hahaha !
Cepat follow instagram SugarlandByRara boleh tengok pavlova dan brownies selalu. Hikhik. 
Pavlova SugarlandbyRara
Mula mula nak sambut birthday dekat KFC sekli last minute orang yang nak disambut birthday nya tu tak dapat datang. So terus tukar mintak kak Rara hantar dekat u. Hihi. Thank you kak Rara jejauh delivery kan untuk Nani. Makan sambil pejam pejam mata menikmati kesedapan pavlova kak Rara ni. Maringue rangup kat luar, lembut dekat dalam. Buah banyak gila haaa, memang puas hati sangat. Birthday girl pun suka. Nanti nak repeat order lagi. Brownies kak Rara ni pun mengancam okay, tengok gambar pun tahu. Hihi. 



11 comments:

  1. Kalau dah macam itu punya cantik dan menawan manalah birthday girl tak suka:)

    ReplyDelete
  2. setuju..memang pavlova si rara ni sedap...

    ReplyDelete
  3. ayoooo terliurnya nengok pavlovanya tuh dik oiiiii

    ReplyDelete
  4. banyaknya buah atas pavlova tu!

    ReplyDelete
  5. wauuu.. sedapnyaaaa... ^^

    jemput join segmen shawal.. :D

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/SegmenBlogwalkingBloglist3.html

    ReplyDelete
  6. melting sungguh pavlova rara ni.. pernah makan, sedap..

    ReplyDelete
  7. best kan..!! buah banyak giler.. Rara memang x kedekut bab buah tu.. semoga makin bertambah rezeki Rara lepas ni.. :)

    ReplyDelete
  8. Wahh bestnya.. sgt2 menyelerakan... tertarik... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page