Akhirnya !

Assalamualaikum & Hello.
Akhirnya jumpa jugak dengan Jumaat, rasa minggu ni panjang sangat nak habis. Minggu yang Nani paling sibuk sangat dengan macam macam hal nak kena buat dan nak kena siapkan. Ini pun hujung minggu ada lagi program sampai ahad petang. Petang ni balik Pahang sekejap, esok balik Selangor semula untuk program hari Ahad. What a hectic week T_T Memang blog pun update on off aje haa apatah lagi nak blogwalking. Sorry mana yang Nani tak sempat nak singgah komen, nanti Nani balas kunjungan okay.
Penat, letih semua ada tapi kena gagahkan jugak diri ni buat semua kerja kalau tak nanti tak siap pulak. Bila nak "rebah" kena masukkan kata - kata positif untuk terus melangkah ke depan. Positive vibes gitu. Mudahan Allah permudahkan semua urusan sampai Ahad ni. Tak sabar nak berehat puas puas lepas habis program hari Ahad. 

13 comments:

  1. Itulah dikatakan kehidupan Nani.
    Ada turun-naik hatta dlm hal kerja harian.
    Ahad in puas-puas golek-golek atas katil:)

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan nani dan program berjalan lancar inshaaAllah.

    ReplyDelete
  3. sama la..akak lately ni keletihan teramat..rasa nak tidoooooooo malas nak bangun buat apa-apa.

    ReplyDelete
  4. Semoga hari berlalu dengan lebih lancar :)

    ReplyDelete
  5. nak dkat dah hari ahad, utamakan mana yg penting dulu kak nani :D semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  6. kalau dah bz memang tak.leh buat apa kan nani...macam kak yan..huhu

    ReplyDelete
  7. Kak nani bljr mna? Rasa mcm ada ternampak org sama dgn muka kak nani. Sebijkk plktu... hehe 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriuosly?!!! Hahahaa. Pelanduk dua serupa ke :D

      Delete
  8. Nak pula yang tersayang nun jauh di Pahang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page