Cabaran7Hari l Perkara Wajib Buat Setiap Hari

Assalamualaikum & Hello.
Mula mula aku blank tak tahu nak letak yang mana sebab banyak snagat benda yang aku buat hari hari. Hahaha. Konon konon nak cakap dia busy sangat lah tu kan, sampai hari hari buat benda yang sama. Ekekeke. Macam biasa lah hari hari mesti makan, minum, pergi kelas, siapkan assignment bla bla bla. Itu kira memang jadi rutin harian lah. Tapi ada dua benda yang aku akan buat walaupun aku sibuk macam mana. Nak tahu apa dia, jom baca dekat bawah.
Cabaran7Hari l Perkara Wajib Buat Setiap Hari
Ni memang aktiviti yang aku selalu buat. Hahaha. Hari - hari mesti akan masuk semua akaun media sosial tu. Kadang kadang sementara tunggu lecturer masuk sempat lagi balas Whatssap orang lah tengok gambar orang dekat Instagram. Ehek. Busy macam mana sekali pun, tapi bila masuk bab media sosial ni mesti ada masa. Huhuhu T_T


23 comments:

  1. hehehe part last yg tak tahan kan..ade je mase utk medan sosial..uhuks

    ReplyDelete
  2. Asalam....follow blog Etuza ya..tahniah ikut cabaran ini

    ReplyDelete
  3. haha samalahhhh kecuali hari yg tak dpt connect internet

    ReplyDelete
  4. jangan lupa singgah sekali anajingga.com ye nani sayang hihi :)

    ReplyDelete
  5. betul..setuju.... camne busy pun tapi utk media social tetap ade mase kan huhuhuh

    ReplyDelete
  6. dengan smartphone semua bisa dibuat :)

    ReplyDelete
  7. Samalah kita... aktif Whatsapp n FB je..yg lain ke laut..hehe

    ReplyDelete
  8. Setiap hari juga kita masuk toilet, tidur, jalan,:)
    Tengok h/p tu pun betul juga kan..

    ReplyDelete
  9. haha samalah....asalkan ada internet jari ni asyik nak scroll fb or IG..hehe

    ReplyDelete
  10. 1 perkara wajib ekk task ni?
    hmmm kalau aida terlalu byk yg wajib.
    anak tiga kan, memang byk yg wajib.
    yg pasti, kekadang tak sempat cek wassap tau :) sedih!

    ReplyDelete
  11. bhahaha memang wajib ni.. x sah x buat..

    ReplyDelete
  12. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete
  13. Betul tu.. kdg2 tak berkesempatan berblog tapi masih cuit2 media sosial yg lain2 hihii.. :D

    ReplyDelete
  14. haha, buka setakat hari-hari, setiap setengah jam nak buka media sosial..hehe

    ReplyDelete
  15. kan..mesti bukak social media tu :)

    ReplyDelete
  16. Amboiiii ayat last tu...hehehe...Tapi memang betul pon ☺

    ReplyDelete
  17. Zumal pun wajib juga semua tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page