Sarapan Pagi

Assalamualaikum & Hello.

Weekend baru ni seronok sangat berjalan dengan kawan semalam balik rumah terus rasa macam nak demam + batuk. Bibir pun kering sebab kurang sangat minum air masak. Pagi ni demam demam pun gigih jugak pegi hospital sebab nak kena buat medical check up. Jangan pengsan dekat hospital kang sudah. Hahaha.
Susu dutch lady je yang mampu untuk sarapan hari ni. Hahaha. Ni bukan gara gara nak berjimat tapi sebab tekak perit tak boleh nak telan makanan. Korang sarapan apa pagi ni?

29 comments:

  1. pagi ni dah buat nasi goreng untuk bekal ke tempat kerja.dari rumah tadi sempat minum secawan milo untuk alas perut

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sihat dik..klu akak pepagi minum coklat sejuk cam tu confirm dah loya tekak ni. hihih pepagi mesti minum air panass baru lah bersemangat nak g kerja ^_^*

    Salam Singgah...

    ReplyDelete
  3. sarapan roti je..sapu sambal ikan bilis semalam..get well soon ye

    ReplyDelete
  4. get well soon. take care ye.

    ReplyDelete
  5. ni susu duth lady untuk budak sekolah ni....

    ReplyDelete
  6. semoga cepat sembuh!

    td sarapan nasik berlauk.. tehee.. pepagi dh sarapan berat..

    ReplyDelete
  7. minum susu ni pon ok..semoga cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  8. Ok la pengsan kat hospital, doktor ada, nurse ada, wad pon dekat... hehehehe

    ReplyDelete
  9. akak sarapan bubur nasi :-))

    take care

    ReplyDelete
  10. Pagi td sarapan mee goreng hubby tlg masakkan ^^
    Smg cepat sembuh ye.

    ReplyDelete
  11. sarapan nasi + ikan bilis goreng cili padi + sambal paru :)

    ReplyDelete
  12. Makan yg boleh membuka selera Nani - jaga kesihatan
    Kakak tak sarapan - hari ini cuti sarapan:)

    ReplyDelete
  13. pagi td akak xbreakfast..xsmpt..terus lunch jer..;(

    get well soon dik..

    ReplyDelete
  14. moga segera sembuh nani...hari ni telan nasi lemak... :)

    ReplyDelete
  15. Bakal doktor kan ada... apa susah kalau setakat demam aje :)

    Pagi ni akak makan karipap je dan macam biasa teh tarik 3-1 lah air untuk sarapan pagi.

    Harapnya tak jadi demamlah, Nani yerk...cepat sembuh dari segala apa yang sakit tu!

    ReplyDelete
  16. ni untuk kanak-kanak laaa Nani......!!
    hehehehehee... :)

    *get well soon ok.. chaiyokk..!!*

    ReplyDelete
  17. nasi lemak..esok nasi lemak.lusa nasi lemak

    ReplyDelete
  18. semoga cepat sembuh. rehat & minum air putih banyak2 ye.

    ReplyDelete
  19. Semoga cepat sembuh dan pulih spt sediakala ye.. aamiin.

    ReplyDelete
  20. Semoga cepat sembuh... Mudanye Nani minum susu dutch lady "SCHOOL"......;-)

    ReplyDelete
  21. Okaylah penambah tenaga n alas perut untuk breakfast..better than skip breakfast :)

    ReplyDelete
  22. yeahhh barulah sihat ni minum susu . hehee

    ReplyDelete
  23. bebaru ni ana pun tekak perit. nk telan ayaq lioq pun gila sakit T___T

    ReplyDelete
  24. Susu? awal2 Cik Mimie tolak...tekak xleh terima..

    psst : Semoga nani cepat sembuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah.. tapi kalo ada perisa okay jugak.. choc ke stroberi ke..
      yg plain mmg tamau la..

      Delete
  25. hahaha dah la minum dutch lady school..
    adik adik kembali ke skolah sngt Nani ni..

    ReplyDelete
  26. school? kak nani dah tua hokeyh. hahaha :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page