Pizza Hut Pulak !

Assalamualaikum & Hello.

Baru ni kawan aku Whatssap ajak keluar sebab dah lama gila tak jumpa aku katanya. Rindu lettew. Hahaha. Sebab aku pun free masa tu on je lah kan plus driver tak bergaji sanggup nak temankan sekali. Aiwah ! Memang dah lama nak jumpa dia tapi sokmo je memasing ada hal. Tak. Sebenarnya aku je yang sokmo ada hal. Eheh ! Sampai kawan aku pernah cakap "Payah betul berkawan dengan Datin Sri ni, nak jumpa pun macam kena buat appointment" Tu diaaa kemahen lagi kan dok mengutuk aku. Hahaha. Well banyak sangat "berpersatuan" datin datin tu yang busy dia lain macam ! Kah !

Nyaman gilos rasa dapat minum air fizzy freeze ni. Aku malas betul nak edit edit gambar sekarang, tu yang entah sape sape dekat belakang tu masuk sekali tak pasal pasal. Hahah :P

Tiap kali masuk pizza mesti nak makan ni. Tak kira lah orang ajak aku makan pizza ke apa ke tetap jugak nak garlic cheese ni. Haiyaaa :P 

Yang ni baru lagi dekat pizza rasanya sebab dalam menu tu dia ada tulis "New" Tak sure lah pulak aku kan. Sebab aku jarang jarang lepak pizza ni. Spaghetti ni pedas nak mampus ohoi ! Berair mata aku makan. Grrr. Rasa macam gigit cili api. 

Ni lah agenda sebenar aku ajak kawan aku tu lepak dekat Pizza Hut. Eh aku kalau tak dek agenda tersendiri memang tak sah. Hahahah ! Pizza 12 hengget ada lapan slices. Murah tuu hoiii ! 

Aku ambik yang Fisherman's Catch. Sebab dah kenyang makan spaghetti dengan roti tu, pizza ni aku tapau bawa balik. Sedap lah jugak rasa dia pada tekak aku ni. Yang lain tak sure lah pulak rasa dia macam mana :P Pizza yang ni jenis nipis punya, bukan tebal yang macam biasa tu. Nak tahu rasa dia macam mana, laju laju pergi terjah Pizza Hut berdekatan okay. Total damage dating minggu lepas RM 52. 40 . Murah lagi aku pegi Domino's hari tu. Ehek !



53 comments:

  1. waaa nampak sedappp ^_^
    dah lama x pegi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasni pegi tau. Kita pun jarang lepak pizza ni :D

      Delete
  2. Dah lama tak pekena pizza hut.

    ReplyDelete
  3. wahhh sedapppnyaaa... terasa nak berbuka puasa hari nih dekat pizza jea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh seronok sangat kalau dapat berbuka kat pizza

      Delete
  4. Nak g pizza la ptg ne... tliur tgok ..

    ReplyDelete
  5. Domoknya pizz tu dik nani...hmmmmmmmmm asal masuk blog nani lapar...cm ne nak diet hahahha

    ReplyDelete
  6. spagetti tu nampak sedap lahh.... nyums!

    ReplyDelete
  7. kalau ada orang belanja lagi sedap..;p

    ReplyDelete
  8. pheww ! belanje pizza bebetul laaaaaa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh lah datang sini baru boleh belanjaa :D

      Delete
  9. Garlic cheese tu menarik perhatian...

    ReplyDelete
  10. haishh kat sini gambar mkn kat ig gambar mkn..nak kene block dak inani nih...kekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Haipp haipp tak baik block Nani ! Kah !

      Delete
  11. dominos ttp dihati..ewahhh...hehehe

    ReplyDelete
  12. adududu..nampak makanan lg..sodap nye waa... sy singgah n follow sini.. btw jemput bagi support kat blogger baru ni ye.. tq :)
    http://eyrasaharuddin.blogspot.com/2015/05/newbie-blogwalking-2015-by-eyra-saha.html

    ReplyDelete
  13. minta sepotong ...datin sri :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak yan. Haipp haipp mana entah datang datin sri nya. Hhahah

      Delete
  14. kejamnya dia tunjuk kita pizza. kita dah la teringin nak makan pizza ni. sobs T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa. Mana tahu dia tengah nak makan pizza T.T

      Delete
  15. dah lama x makan pizza hut. ade tengok iklan pasal pizza baru ni. tak sangka harga dia murah gila smpai rm12!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang murah sangat. Akak pun laju je pergi bila tahu murah gitu, Hahaha

      Delete
  16. Zumal pun suka Domino's dari Pizza Hut nie...

    ReplyDelete
  17. air frizy tu sllu hubby k.el yg order
    suka nau nau dia ngan air tu
    lama x makan pizza...agaknya suh hubby belanja dia mau x haha

    ReplyDelete
  18. Tergoda gak tengok iklan pizza 12 hengget ni, tapi akak prefer dominos

    ReplyDelete
  19. Saya lagi suka Dominos. Tapi, teringin juga nak cuba pizza baru dekat Pizza Hut ni.

    ReplyDelete
  20. Akak prefer Dominos dari Pizza. Tapi sekali sekala nak gak try pizza baru, ekeke :D

    ReplyDelete
  21. uiks2..kata nk diet..hahahah :)

    ReplyDelete
  22. sedapnyaaaa..kak nani nak jugakkk!!

    ReplyDelete
  23. tak rasa lg pizza 4 segi tuh.. sedap ehhh

    ReplyDelete
  24. bulan lepas dh pekena pizza ni...x leh selalu... :)

    ReplyDelete
  25. Lama pulak rasanya tak pekena pizza hut ni.. sedap.. :)

    ReplyDelete
  26. Oh, akak pun aim pizza RM12 tu. Murahkan... kalau beli barang sedozen bawa balik rumah pun best juga. Tapi tak tersinggah-singgah kat Pizza Hut ni. Balik-balik Dominos juga yang ditujui. Akak lagi suka thin crust daripada hand tossed tu. Tebal-tebal ni cepat kenyang. Hehehe....

    ReplyDelete
  27. bab makan pizza ni you and i memang sekaki..
    saja kaaan kan !! saja buat iols nak pegi cari pizza.. sajaaaa Nani ni !!

    ReplyDelete
  28. kaka nani!!!!! cepat belanja aina pizza hut 2 kotak large. mencikk kak nani ni tau =..=

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page