1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com

masa hari first kak Farah launching giveway ni aku dah niat nak join tapi baru hari ni nak up entry. hikhikhik. jom sama sama support giveway akak ni. mana tau untung untung menang ^_^ klik sini untuk join :)


aku mula tahu kewujudan blog kak Farah ni lepas kak Farah follow aku blog aku & aku follow back ^_^ aku suka baca blog kak Farah sebab kak Farah suka kongsi pasal Ash, pasal life kak Farah pastu adalah tips tips macam nak didik anak apa semua. al maklumlah parenting blogger kann. even aku tak kawen and tak dek anak ni pun aku boleh guna tips tu untuk anak sedara aku. berguna jugak kan. hehehe :P paling aku suka bila kak Farah cerita pasal Ash yang shomel sangat tuu. kalau ada anak ni dah lama aku cop buat menantu. hahah :P tak dapat anak sendiri, anak sedara boleh kot. hahaha. tak pepasal akak ni gelak baca statement aku ni kang :P

ni bukan kak Farah tapi kak Nani. hahaha. aku terperasan yang kak Farah ni kalau bergambar mesti nampak gigi. sebijik macam aku tapi aku lagi over kekdahnya :D ada lah sipi sipi persamaan dengan akak ni. harap lahh nanti anak aku pun ada lah sipi sipi comel macam anak kak Farah. sebab update entri tengah malam buta maka entri ni pun macam hape. hahaha. jom join cepat cepat ^__^







40 comments:

  1. thank you nani, jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html and all the best...

    ReplyDelete
  2. Amboi Nani bergambar style akak Farah dia yer ^-^

    ReplyDelete
  3. nak jugak tepek pic zaman sklah tu.comel
    ciksu blm perna lg snap pic tayang gigi gini..

    good luck
    ada masa leh la join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah. lawak gila muka tu.
      terima kasih ciksu ^_^

      Delete
  4. Hehee... all the best Inani.. :)

    ReplyDelete
  5. Haha....boleh tahan suka melawak jugak Nani ni yek ....
    Gud luck yer Farah....

    ReplyDelete
  6. dah lama x terjah blog farah tu...good luck nani...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom terjah blog kak Farah :P heheh
      terima kasih :D

      Delete
  7. Good luck, Nani. Eh, cop... masih berlangsung lagikan ini segmen? Hehehe.... Sesedap rasa je nak mengomen. Akak baca sikit punya laju maklumlah nak cepat. Tapi jangan bimbang, akak baca sampai huruf yang terakhir :)

    Senyum nampak gigi ni biasa untuk iklan ubat gigi jerk *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berlangsung lagi kak ^__^
      hahaha. feeling feeling nak jadi model iklan gigi kekdahnya kak :D

      Delete
  8. senyum sampai ke telinga kekdahnye hehe

    ReplyDelete
  9. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  10. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. good luck..hehhee..part amik gambar nampak gigi..hehee

    ReplyDelete
  12. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  13. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  14. hehehe..bukan main entrinya :P saya kalau senyum pun mesti nampak gigi. kalau x, bibir saya jadi cengkung ke bawah.. macam orang nak nangis. hahahahahhaha..

    berjaya tak berjaya tak?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page