Giveway Friendship By Seindahcerita

Assalamualaikum & Hello.

Giveway Friendship By Seindahcerita

Syarat-syarat


  1. Follow Blog | seindahcerita | Blog Suhailah Hamid | Blog Hazrina | Sally Samsaiman | Puan Gojes |
  2. Follow IG | nieylanadia | Sihatitunikmat | Eintan Nurfuzie | Hazrinaajer | Sally Samsaiman |
  3. Like Page | SEINDAHCERITA  SALLY SAMSAIMAN  
  4. Follow FB | Eintan Nurfuzie |
  5. Jangan lupa letak blog seindahcerita dalam bloglist korang ya
  6. Buat satu entry bertajuk "Giveway Friendship By Seindahcerita"
  7. Letak sekeping gambar anda bersama sahabat dan cerita apa yang menarik tentang persahabatan anda..(cth : berapa tahun kenal, apa yang menarik tentang sahabat anda dan lain²)
  8. Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  9. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.
    atau
  10. Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)
  11. Hadiah
    1. Wang Tunai RM20 x 3 Pemenang
    2. Sehelai Shawl x 1 Pemenang
    3. Top up RM10 x 3 Pemenang
    4. Top up RM5 x 2 Pemenang
Eh kemain ramai sahabat dia ni kan. Hahah  ! Orang cakap bercinta biar satu, berkawan biar seribu. Gitu. Nani dah bersama dengan team ni dah dekat empat sem, tipu kalau cakap tak ada rasa sayang sikit pun kan. Sampai tak boleh nak describe dah macam mana rasa sayang dekat diorang ni. Tiada pertalian darah pun antara kiterang tapi bond kuat macam dah satu keluarga. Masing masing dari kos yang berbeza tapi bila dalam society boleh bersatu. Ehehe :)




14 comments:

  1. Fuyooo... Syarat kalah nak minang puteri gunung ledang... He he he... Good luck!

    ReplyDelete
  2. jangan lupa letak gambar dgn sahabat utk memenuhi syarat..hehe.. btw,goodluck taw... jemput singgah blog saya... :D

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/08/giveaway-friendship-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari GA yang sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveway-friendship-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  4. Good luck and all the best!! :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih join...
    goodluck...

    ReplyDelete
  6. Senarai pemenang dah di umumkan...
    sila semak ya :)
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/08/senarai-pemenang-giveaway-friendship-by.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page