Nizar Faez l Photographer Muda Berbakat

Assalamualaikum & Hello.
Pertama kali mendapatkan khidmat fotografi dengan Nizar Faez terus buat Nani kagum dengan hasil seni yang dihasilkan olehnya. Walaupun usianya masih muda tetapi hasil seni yang dihasilkan oleh Nizar Faez memang macam fotografer profesional. Memang awesome habislah setiap gambar yang beliau ambil. Orangnya pun ceria buat kita tak rasa kekok untuk berurusan dan bergambar. Jom scroll bawah tengok hasil kerja yang pernah Nizar Faez buat.
Nizar Faez Studio

Nizar Faez Studio

Nizar Faez Studio
Macam mana tak kagum tengok hasil gambar yang cantik macam ni?
Buat bakal raja sehari yang tak jumpa lagi photographer terbaik dan sesuai, korang boleh lah gunakan khidmat Nizar Faez. Memang ini lah orangnya yang terbaik. Tengok hasil seni yang cantik macam ni pun, dah tak payah ragu ragu nak ambil kan. Nani yang tak berapa pandai bab bab fotografi ni memang kagum lah dengan orang macam Nizar Faez. Bakat muda yang berjiwa besar.
Nizar Faez Studio
Masing masing terhibur bila disuruh bergambar sambil sebut perkataan CERIA. Memang ceria sungguh lah hasilnya gambar ni. Cantik sangat ! Memang Nani cadangkan korang guna khidmat Nizar Faez ni, hasilnya memang tip top dan terbaik ! Bila kita bayar dengan harga berpatutan mesti lah kita nak hasil nya pun mengagumkan. Betul tak?

Nizar Faez Studio
Untuk bakal pengantin, bakal melansungkan sebarang majlis memang Nizar Faez ini boleh letak dalam list paling atas ok. Korang boleh hubungi Nizar Faez menggunakan nombor yang tertera dekat bawah ni atau pun emel beliau. 
Nizar Faez Studio
Jangan lupa follow Instagram Nizar Faez untuk tengok hasil seni yang beliau buat. Memang nanti korang akan rasa nak buat photoshoot walaupun photoshoot saje saje. Bukan apa, sebab itu yang Nani rasa masa pertama kali buka Instagram Nizar Faez ni. 

Nizar Faez Studio
Nizar Faez Studio
#nizarfaezstudio

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page