SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

Assalamualaikum & Hello.

GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

16 comments:

  1. http://madey09.blogspot.com/ datang kunjung blog ini...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen nani oi. Hehe

    ReplyDelete
  3. nak join jgkla..mcm menarik ni

    ReplyDelete
  4. TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

    follow sini #770

    ReplyDelete
  5. Salam singgah jalan2 di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  6. kita pun join segmen ni..hehe

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen sama :)
    jemput jenguk blog ye :) btw goodluck TQ
    http://merosnordn.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

    ReplyDelete
  8. hii assalamualaikum :)

    ReplyDelete
  9. jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

    http://pemilikcintahati.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page