Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Jom lah join Segmen Bloglist Airah Syahirah ni. Hiks! Dalam banyak banyak entry dekat blog ni, Nani paling suka dengan entry The Face Shop Jeju Volcanic Lava. Dulu pernah lah google pasal produk tu sebab nak lah jugak kan tahu feedback orang lain before beli lepas tu terjumpa lah blog Airah Syahirah ni. Sejak tu rasanya Nani follow blog Airah. Heheh. Banyak jugak lah entry pasal skincare dekat blog Airah ni, korang boleh lah tengok jugak. Yee sekarang ni baru masuk fasa nak merajinkan diri baca pasal skincare semua ni, baru ada kesedaran nak jaga muka betul betul. Hahah! Eh tetiba dah masuk topic skincare pulak kan. Jangan lupa join Pencarian Bloglist ni tau, mana lah tahu korang salah seorang yang terpilih nanti kan. 
Klik SINI laju laju untuk join.
Tarikh tutup: Bila bila masa ikut tuan punya blog. Heheh. 

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page