Best Ke Biobax Cool Theraphy Ni?

Assalamualaikum & Hello.
Dulu Nani dah pernah ceritakan tentang Kebaikan Biobax Cool Theraphy ni dekat SINI  Memang best sangat bila dpaat guna Biobax Cool Theraphy ni. Dua tiga hari lepas, Nani mengalami masalah sakit tengkuk, mungkin tersilap tidur agaknya. Kalau dah sakit memang tak selesa langsung lah kan. Ambil minyak lain sapu tapi tak berhasil jugak. Masih lagi rasa sakit sakit dekat belakang tengkuk tu kan. Sekali ibu suruh ambil minyak Biobax tu sapu. Ingatkan dah habis Biobax, tu yang Nani ambil minyak lain dulu. Hari tu Nani bagi abah dengan ibu guna sebab mereka selalu lenguh kaki dengan sakit pinggang.
Lepas aje Nani sapu dekat tengkuk, rasa lega sikit dah. Sakit pun makin berkurang. Memang boleh dapat hasil terus lepas gunakan Biobax Cool Theraphy ni. Tak perlu guna banyak pun sebab minyak ni panas, gunakan sikit aje dah ok. Tapi Nani suka sapu banyak sebab lepas pada tu dia akan jadi sejuk aje. Nyaman aje rasa. Suka sangat lah bila dapat guna produk yang best macam ni.
Nani ni ada jugak penyakit resdung tapi kadang kadang kalau teringin nak makan sambal belacan ke memang layankan aje tekak ni. Tapi lepas tu memang bersin memanjang lah. Bila ada Biobax Cool Theraphy ni dah tahan sikit. Bukanlah 100% dapat menghilangkan penyakit resdung tu tapi dapat melegakan sikitlah. Tak ada lah sepanjang masa asyik terbersin kan. 

Untuk yang ada sakit belakang, lenguh lenguh bila angkat benda berat Nani acdangkan korang beli Biobax Cool Theraphy ni. Memang lah harga agak mahal, tapi pada Nani kalau memberikan kesan yang bagus apa salahnya melabur sikit untuk kegunaan diri sendiri dan insan yang tersayang kan. Sebotol ni boleh tahan lama tau, iya lah bukan sepanjang masa kita sakit sakit badan kan. Guna bila perlu aje tapi memang Biobax Cool Theraphy ni sangat membantu. Korang wajib cuba sendiri ! Kalau ada yang nak beli boleh jugak terus WhatsApp Nani ( 014 - 5439384) 
Biobax Cool Therapy
Biobax Cool Therapy 
#biobaxcooltherapy

22 comments:

  1. bagus la produk biobax ni..kena cuba...

    ReplyDelete
  2. wahhh macam nak kene beli je ni sebab husband akak ade resdung light jugak

    ReplyDelete
  3. Oh... kakak nak belilah Nani
    Kakak ni tengkok dan bahu selalu rasa sengal.

    ReplyDelete
  4. Akak ni selalu kena sakit sendi. Ni pun tengah sakit kat bahu. Entahlah sebab apa pulak kali ni. Bagus ni kalau mujarab!

    ReplyDelete
  5. takde jual kt farmasi ke nani? mcm berminat je akak nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada kak, kena beli online aje :)

      Delete
  6. kena ada 1 kat rumah ni..

    ReplyDelete
  7. Bagus produk ni... thanks sharing... :)

    ReplyDelete
  8. Rasa panas dia ada macam Yoko-Yoko tak Nani?

    ReplyDelete
  9. Best ni..akak suka benda2 macam ni :)

    ReplyDelete
  10. ahaaaa qila suka benda2 ceniiiiiii

    ReplyDelete
  11. Best ni... lepas makan sambal
    belacan spray ni.. syok syok., nanti nak carilah.. Macehh for the info!

    ReplyDelete
  12. first time jumpa benda ni. nanti huda blh suggest kat umi, beli ngan akak je utk resdung beliau tu

    ReplyDelete
  13. lepas raya nak kena cari juga...sebab dah mula nak main badminton. dah lama tinggal konfem sakit sakit urat

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.. abg long main badminton.. wowww..

      Delete
  14. wow.. yang sengal2 otot tu syiook la sapu benda ni..

    ReplyDelete
  15. Ada fulus, boleh juga saya beli produk ni nanti.

    ReplyDelete
  16. resdung aida sgt la kronik.
    ada gak baca review ni kat few other blogs, nani.
    hmmm mcm best...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page