Wordless Wednesday

Assalamualaikum & Hello.
Jasa Ibu

20 comments:

  1. Tanpa ibu entah apa jadi kita ni..

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan dear...semoga dimudahkan segala urusan dan dirahmati allah sentiasa..

    Salam ukhuwah..

    ReplyDelete
  3. sokong!!!..

    mak nani nmpk muda...;)

    ReplyDelete
  4. hanya anak yang taat sahaja tahu menjaga hati seorang ibu...mudahan kita tergolong dikalangan anak yang taat..amin

    ReplyDelete
  5. betul tu saya sokong. hehehehe

    ReplyDelete
  6. mak sis masih cantik dan nampak muda...

    salam,tengs drop by my blog n drop ur comment..saya follow sini terus ye...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..hai2
    Saya jual iphone,samsung,phone case dan lain2..jemput singgah blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, ibu tiada galang gantinya.

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  9. hye Acik.. saya CT hehehe.. nak duit raya haji..

    ReplyDelete
  10. bila diri sendiri dah jadi ibu ni, makin paham apa pa itu 'ibu' :)

    ReplyDelete
  11. Kalau takde dicari..bile ade jadi teman gaduh.. itulah ibu.. :)

    ReplyDelete
  12. awet mudanya mak nani. assalamualaikum makcik :)

    ReplyDelete
  13. makin paham bila dh rasa dan lalui nya sendiri

    ReplyDelete
  14. yes, hargai ibu. banyak dia berkorban untuk kita

    ReplyDelete
  15. Dah macam campus director dah emak Nani ni ^_^

    Selagi ada emak, hargailah. Kalau kita renung balik zaman kita kecil-kecil dulu bila dah tua ni, syahdu Nani... Percayalah cakap akak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page