Officially !

Assalamualaikum & Hello.

Apa yang officiallnya? Jeng Jeng Jeng. Nani dah ada domain sendiri. Hahah :P Dari awal tahun berangan nak ada domain tapi sebab tuan tanah ni busy nak mampuss sampai sudah tak bertukar. Jumaat baru ni malam beli domain, sabtu pagi pergi bank in duit dan tengah hari dah siap buat. Hahaha. Semuanya less than 24 hours. Nampak tak semangat dia tu macam mana :P
Officially www.inanihazwani.com Tak dek dah cikmanissweet.blogspot.com tu ehh :P 

Kredit to Along sebab ajar step by step macam mana nak ada domain sendiri. Memula tak jadi jugak, laju laju pm dia tanya macam mana. Dah lah masa tu internet pun macam nak tak nak je ada T_T Akhirnyaa jadi jugak dengan usaha sendiri + bantuan dari Along. Hihihi. Macehh Along. 

psssst : Projek naik taraf blog pulak lepas ni. Eceh ! 




17 comments:

  1. salam nani.... salam ramadhan... wah bestnya :)

    ReplyDelete
  2. tahniah cik manis..hehe.all the best!

    ReplyDelete
  3. selamat pagi dari syira lokman..hehee ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah nani.. kzaza xtau lgi bila hehe..

    ReplyDelete
  5. :-)) wah bersemangat betul...selamat pagi nani

    ReplyDelete
  6. Tahniah Nani....!! :)

    #kipidap #efgawesome

    ReplyDelete
  7. Assalam Nani, wow..dah tak main blogspot ek, .com terus yea.. Tahniah.. ada penaik taraf ke tahap yg lebih tinggi... moga terus suksess nani..nnt add instagram akak ek, Emmi Adnan..

    ReplyDelete
  8. Tahniah dari kakak - dah ada domain sendirian berhad:)
    Kakak ingatkan officially booked by someone di bulan ramadhan hihi...

    ReplyDelete
  9. Tahniah Nani! Lepas ni, bolehlah tukar header tu. Sebab header sekarang ni ada url lama tu kan :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah, Nani. Oh, Nani.. kalau kita upgrade dari blogspot ke dotcom, isi kandungan semua tak hilang yerk. Akak fikir kalau tukar ke dotcom, yang dalam blogspot tak boleh join together-gether, kena buat baru semuanya. Akak pun besar hajat di hati ni nak guna dotcom tapi rasa sayang pula takut kena buka domain baru, bermula dari bawah semula dan blogspot terbiar gitu aje...

    ReplyDelete
  12. tahniah Nani.. CT pun ada niat nak beli domain.. tapi nanti2lah..
    uols semua blogger rajin2 xpa ada domain.. CT ni tenggelam timbul saja..

    gud luck Nani..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page