Hair Mist Keluaran Astraea Beauty Mampu Merawat & Mengatasi Masalah Rambut

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Bila cakap pasal penjagaan diri ni, bukannya muka aje yang kita nak kena jaga tapi dari hujung rambut sampai lah ke hujung kaki. Selalunya ramai orang yang anggap rambut tu tak penting sangat, asal shampoo aje, okay dah settle. Pada Nani, sekurang kurangnya untuk rambut kena pakai shampoo, conditioner dan jugak serum baru lah rambut tu sihat. Cuma yang jadi masalah bila nak cari produk yang sesuai untuk kita pakai. Susah wak nak cari produk yang betul betul okay lagi lagi kalau jenis rambut yang cepat kusut bila kering. Satu lagi, kita kan bertudung so kadang kadang tu bila rambut still lagi basah & dah nak kena bersiap untuk keluar memang rambut akan cepat berbau dan kepam. Korang pun mesti ada masalah yang sama jugak kan? So hari ni Nani nak share dengan korang satu serum yang Nani sendiri dah try pakai. Berkesan okayy! Nani baru guna dalam dua minggu macam tu, nampaklah perubahan tu. Still ada lagi rambut kusut tapi tak lah macam dulu dah, memang jatuh cinta lah dengan serum keluaran Astraea Beauty ni hah. Korang pun seriously wajib try sebab memang best sangat! Tak macam serum yang Nani dah pernah try sebelum ni. 
Kelebihan Hair Mist by Astraea Beauty:
đź’™Mengurangkan dan merawat masalah rambut bercabang
đź’šMengurangkan masalah kulit kepala dan rambut kering
đź’—Mengurangkan masalah rambut kusut dan kasar 
đź’›Mengurangkan masalah rambut berbau dan kepam
đź’ś Mengatasi masalah kulit kepala gatal
Bila Nani cakap best, maksudnya memang betul betul best dan berhasil bila pakai tu. Memang recommended untuk korang pun try jugak. Bukan senang nak jumpa produk yang best dengan harga mampu milik. Ingredients yang digunakan pun semua ada kelebihan tersendiri. Korang boleh check it out dekat bawah ni okay!
Witch Hazel
Merawat masalah rambut kering
Mengurangkan kegatalan pada kulit kepala
Castor Oil
Mengatasi kulit kepala kering
Mengatasi kurap pada kulit kepala
Menghitamkan, menyuburkan dan menebalkan rambut
Membuat rambut lebih berkilau
Almond Oil 
Memelihara kesihatan kulit kepala
Mencegah rambut gugur
Memperbaiki kerosakan rambut
Membersihkan kulit kepala
Memberi kilau pada rambut
Pro Vitamin B5
Melembapkan rambut
Merawat rambut rosak
Menjadikan rambut lebih sihat
Coconut Oil
Menyihatkan kulit kepala
Merawat masalah kelemumur
Merawat masalah rambut bercabang

Ini pulak antara feedback yang dah pernah try guna hair mist ni. See, macam yang Nani cakap tadi lah, rambut pun akan jadi wangi aje bila pakai. Oh ye produk ni bukan aje untuk wanita aje tau, lelaki pun sesuai jugak untuk pakai. Boleh lah ajak suami, tunang, abang, adik semua beli and try produk ni nanti. Hiks :)

Harga : RM 25 sebotol
Harga promo : RM 15 sebotol (sehingga 30 September)
Untuk korang yang ada masalah rambut tu, boleh lah try pulak guna hair serum ni okay! Daripada beli produk yang harganya boleh tahan mahal tu, baik korang guna produk ni. Memang berkesan dan sesuai sangat dengan Nani. Belum cuba belum tahu kan, so baik korang beli sekarang sementara dia orang tengah buat promotion ni. Ajak sekali kawan kawan beli okay! Nak guna hair mist ni pun senang sangat, spray aje dekat rambut lepas dah siap mandi. Memang dah jatuh cinta betul lah dengan hair mist keluaran Astraea Beauty ni hah, korang pun confirm akan jatuh cinta jugak lepas dah try nanti. Tunggu apa lagi tu, cecepat dapatkan hair mist ni tau! Untuk pembelian korang boleh dm dia orang melalui Twitter & Instagram. Nak lagi mudah, klik aje link dekat bawah ni okay!

17 comments:

  1. Replies
    1. Cantik kann Raydah! Nanti try tau, serius best sangat. Recommended :)

      Delete
  2. salam singgah. menarik ni. dah la packaging nya lawa sangat. sesuai untuk gegirls ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik sangat awak! Rambut pun wangi aje lepas guna hair mist ni. Lelaki pun sesuai jugak, boleh lah try nanti :)

      Delete
  3. Skrg ramai yg cari hair mist ni especially yg bertudung. Senang spray je bila2 perlu. Rambut pun boleh bau wangi je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak Ana, bila bertudung ni memang mudah sangat rambau berbau. Ada hair mist tak payah nak risau lagi, rambut pun wangi aje.

      Delete
  4. Wuhuuu syok baca feedback positif tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn semua cakap best. Jangan lupa beli kc. Heheh :)

      Delete
  5. Betul tu bukan mudah nak cari produk yang sesuai dengan rambut kita. Salah guna memang rosak rambutkan. Produk ni nampak menarik. Nanti nak cubalah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann Nani pun dulu banyak kali tukar produk sebab nak cari yang paling sesuai. Serius best, try tau nanti!

      Delete
  6. wahhh serum untuk rambut kah..ha mmg wanita berhijab ni mesti ada mslh bau rambut kan..so guna mist ni tentu rambut segar dan wangi xde dah bau kepam hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah kak El. Kadang tu rambut tak kering lagi tapi dah nak kena pakai tudung. Memang kepam sikit lah kan bau dia. Hahah! Ada hair mist ni okay sikit lah, rambut pun wangi aje memanjang.

      Delete
  7. produk yang menarik untuk dicuba ni.

    ReplyDelete
  8. Menarik.. harga berpatutan dan sumber pun berasaskan bahan2 organik nampaknya. Nak dptkan jugalah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page