4Fingers di Mid Valley.

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Rindunyaaa nak membebel panjang panjang dekat sini. Hahah!Rasa dah berminggu kot Nani tak update blog. Semenjak laptop rosak hari tu, memang rasa susah sangat nak update blog apatah lagi nak drop komen dekat entry korang. Sorry sangat tau mana yang ada singgah sini tapi Nani tak sempat nak terjah lagi blog korang. Blogwalking guna phone pun kadang kadang sempat singgah satu dua blog aje. Lagi pun sekarang tengah sibuk dengan komitmen lain jugak. Ini pun sedar sedar dah masuk bulan Disember. Hoi cepat nya rasa masa berlalu, dah nak masuk tahun 2018 tak lama lagi. Typical ayat seorang Nani bila dah nak masuk tahun baru. Hahahah! Tapi serius tau, rasa macam alah cepatnya, banyak lagi azam tahun ni yang tak terlaksana. Kahkah! Tak apa, next year kita guna azam yang sama lagi okay! Sebenarnya ada banyak benda jadi sepanjang dua tiga bulan ni, tapi itu lah tak sempat nak kongsi semua. Doakan laptop aku elok semula tau korang. 
Kemain panjang membebel entry hari ni padahal tujuan asal nak cerita pasal 4Fingers dekat Mid Valley. Hahah! Korang pernah makan tak dekat sini? ngan tak pernah, serius rugi. Sebab ayam dekat sini sedaaap gila kot. Even agak mahal, tapi why not sekali sekala kan. Heheh. Oh ya, 4Fingers ni yang Nani tahu cuma ada dekat Mid Valley, Nu Sentral dengan Times Square. Lain lain outlets korang boleh check direct dekat website dia orang okay. Nani pernah pergi outlet yang dekat Mid Valley aje, lain lain tu tak pernah lagi. 

Nani dah tak ingat apa nama menu yang Nani order ni tapi harga dalam RM 19.90 sekali dengan air. Ada nasi, ayam tiga ketul dan jugak coleslow. Serius memang sedap ayam dekat sini sebab crispy even dah sejuk. Hari tu ingat nak makan ayam aje tapi sebab lapar kita orang ambil set yang nasi sekali. Heheh. Korang yang suka makan korean chicken tu boleh lah try yang dekat 4Fingers ni pulak. Dijamin puas hati dan rasa nak repeat lagi dan lagi. Cuma nya kalau time weekend memang most of the time, full house lah 4Fingers ni. Nani selalu pergi time weekdays. Heheh. Jangan lupa tau terjah 4Fingers nanti! 

4 comments:

  1. Ada bc juga psl 4fingers tp blum pernh try..

    ReplyDelete
  2. oh dia ada nasi jugak ke? ingat jenis macam ayam goreng ja. tak berkesempatan lagi nak try

    ReplyDelete
  3. Ramai dah orang cerita pasal 4Fingers ni. Nanti bila balik Malaysia nak try! :D

    ReplyDelete
  4. Pernah lalu tp tak pernah singgah lagi.. best juga sesekali try ni nanti. Thanks sharing Nani :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page