meneruskan kembara

meneruskan kembara ke mana tu ? hoho.mestilah meneruskan kembara mencari ilmu. hari ini akan kembali semula ke pusat pengajian dan semestinya aku akan sibuk dengan kelas, tugasan etc. grrrrr.. dan aku jugak akan kekurangan masa untuk blog ni..h0h0 :( nampak gayanya kena ready siap siap fizikal dan mental. no more HOMESICK.hahaha :P
kembali mengejar cita - cinta untuk sampai ke puncak kejayaan. in shaa allah. mudah mudahan dipermudahkan semua.. rabbi yaasir wala tu 'assir rabbi tham min bil hairi.
niat yang baik in shaa allah akan dipermudahkan oleh Allah.
p/s : tiba tiba rasa teringin nak pergi Krabi. hahaha. apekahhh ? 

13 comments:

  1. good luck..kejar cita-citamu! ^^

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan... nk g krabi yer.. Fiza pun simpan cite2 nk ke sana juga tp tak th la bile nk pegi..

    ReplyDelete
  3. Slmt menuntut ilmu.. semoga terus berjaya.. aamiin..

    ReplyDelete
  4. selamat meneruskan kembara(menuntut ilmu)dan semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  5. wish you all the best cik manisssss =D

    ReplyDelete
  6. All the best dalam setiap kembara mencari ilmu. Klau betulkan niat lillahi taala, insyaAllah , dapat pahala dalam setiap jejak langkah :)

    ReplyDelete
  7. menuntut ilmu ni niat yg baik cik inani.. semoga dipermudahkan olehNya nyer.. don't homesick lagi.. heee =)

    ReplyDelete
  8. May Allah ease everything :)

    ReplyDelete
  9. May Allah ease everything :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page