Senarai Pemenang Segmen Cash by Inani Hazwani

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah semalam dah berakhir Segmen Cash yang Nani anjurkan. Terima kasih kepada semua yang join segmen saya kali ni. Patutnya 30 Mei 2015 baru tamat tetapi atas sebab sebab tertentu saya terpaksa tamatkan lebih awal.


Pemenang yang bertuah ialah : 


Kepada semua pemenang sila Whatssap Nani ( 014 5439384 ) details SEBELUM 25/5 sebab duit akan di bank in pada 26/5 :
NAMA : 
URL BLOG :
NO ACC BANK : SEBOLEHNYA AKAUN MAYBANK.

Terima kasih sekali lagi dari saya sebab sudi memeriahkan Segmen Cash kali ni. 






46 comments:

  1. tahniah buat para pemenang :-))

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. tahniah semua . takde rezeki ..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..terima kasih tuan tanah..

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd semua pemenang ..:)

    ReplyDelete
  7. wah...ada nama KG d situ...tq nani...tahniah kpd semua pemenang...yg tak menang nanti cuba lagi ya

    ReplyDelete
  8. takde rezeki, ihiks. Tahniah buat pemenang ;)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah ada rezeki di sini.. thanks inani..

    ReplyDelete
  10. tahniah semua ;)
    kepada tuan tanah akak dah antar details ;)

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua yang menang.

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua pemenang yang bertuah!

    ReplyDelete
  13. congrats utk pemenang :)

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  15. wahhhh... tak sangkanya boleh menang.... terima kasih inani..

    ReplyDelete
  16. ish3 x menang sobss sobsss

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat pemenang.. susah sikit kebelakangan ni kerap berblog guna hp je nie...

    ReplyDelete
  18. dapat duit raya sebulan awal.. eh.. tahniah semua ye! =D

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah
    smga murah rezeki hendakNya

    tahniah buat kesemua pemenang

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah
    smga murah rezeki hendakNya

    tahniah buat kesemua pemenang

    ReplyDelete
  21. JOM JOIN SEGMEN SAYA 'FREE MOVIE TICKET BY REDBELLAS'

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/free-movie-ticket-giveaway-by-redbellas.html

    ReplyDelete
  22. Tahniah kepada pemenang... sob, sob, kita tak menang. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page