Beli buku masakannnn :p








mohon percaya aku baca buku ni.. baru beli ni oihhhh.. untung untung esok aku bukak restoran makanan jawoooo.. angan angan mat jenin sokmo lah kau Nani woihhh.. tak salah kan aku berangan? tak kacau sape2 pun.. muehehehe .. serius banyak gila resipi yang aku nak try buat.. macam kacang je. macam senang je. macam nak buat je..

macam macam rasa.. muehehee :P tapi aku tengok dalam buku ni resipi dia tak banyak sangat pakai lado. biasa2 je.. orang jawa tak makan pedas gamaknya ., ecehhhh.. memandai je aku ni.. 

5 comments:

  1. Uiks? Orang jawa tak makan pedas? Haha. Adik beradik tiri ana orang jawa, hantu pedas kot. Haha

    ReplyDelete
  2. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  3. kalau masak makanan jawo ni jgn lupa kongsi resipi kat sini leh akak copy tak perlu beli buku lagik..jahat tak?

    ReplyDelete
  4. Hehe maybe orang jawa yg buat buku tu x berapa makan lado kot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page