Terima Kasih Semua


Terima kasih kepada semua yang join segmen bloglist saya. malam nanti saya Akan update 20 blog yang bertuah. mohon semak SEMAK SENARAI PESERTA. kalau link blog tak tersenarai tinggalkan komen dekat bawah. 

25 comments:

  1. kenapa kita tak perasaaaaaaaaaaaaan ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahhhhh dah terlepas Sally. lain kali lah pulak join. Heheh :D

      Delete
  2. link blog pcl tak tersenarai la Nani..hurm ; salam Sabtu rehat2 kan minda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. pcl tak join memang lah tak dek. hehehe :P

      Delete
  3. Replies
    1. Tak dek pemenang lagi lahh ss. malam kang. hahaha :D

      Delete
  4. dh ada pemenang ke..tahniah ke[ada yg menang

    ReplyDelete
  5. memang tak tersenarai pun sebab tak dan nak join.sobs2. T_T next time buat lagi, nanti cik fafa join na.

    ReplyDelete
  6. all the best untuk semua peserta ;)

    Jemput join Segmen Bloglist Mac-April CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih semuaaaaa lalalallaa

    ReplyDelete
  8. nanti mohon Nani buat segmen lagi..

    ReplyDelete
  9. wahh dah ada planning nk buat GA / kontes bln 6 nti ek. sure gempak giler nih hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page