Tawaran & Ganjaran Menarik Sempena PG Mall Birthday

Assalamualaikum & Hello. 
Hai korang! Hah siapa dekat sini yang suka shopping secara online? Mesti korang pernah dengar kan tentang PGMall.my. PG Mall ini antara salah satu online shopping yang telah wujud sejak tahun 2017 dulu lagi tau. Oh ye, untuk pengetahuan korang PG Mall ini juga berada dalam ranking top three pilihan orang ramai dekat Iprice. Macam Nani sendiri, memang Nani lebih prefer untuk shopping secara online lah tambah tambah pula dengan musim sekarang ini. Iye memang lah dah boleh keluar pergi mall semua tu tapi tak salah kan ambil langkah berjaga jaga. Lagi pun, jimat masa okay bila shopping secara online ini hah. Klik klik aje dekat website, lepas tu tunggu aje abang pos hantar barang kita sampai ke depan pintu rumah. Senang kann? Tak payah nak bersesak sesak dekat mall sana. 
Untuk korang yang suka juga shopping online tu, Nani ada benda best nak kongsikan ini. Bermula 29 Jun 2020 sehingga 5 Julai 2020 nanti, PG Mall akan adakan PG Mall Birthday Sale! Fuhh memang dah tak sabar ni nak tunggu 29 Jun, iye memang pantang okay nampak perkataan sale, laju aje nak membeli. PG Mall tawarkan 10% diskaun untuk pembelian serendah RM50 dan 15% diskaun untuk pembelian serendah RM100. Eh bukan setakat itu aje tau, ada jugak tawaran penghantaran percuma untuk korang yang pertama kali sign up. Yayy or yayy?! Hah lepas ni terus lah ke website PG Mall okay & jangan lupa sign up untuk dapatkan tawaran menarik ni. Untuk korang yang dah ada account pun jangan lah sedih, korang boleh dapatkan juga tawaran penghantaran percuma ni dengan pembelian mimimum sebanyak RM60. 
PG Mall Birthday Sale
Ada lagi tauu tawaran menarik yang PG Mall nak bagi. Korang boleh dapatkan barangan serendah 0.99  sen dengan Super Killer Deals. Murah betul ni, makin bertambah lah list barangan yang Nani nak beli nanti. Bila korang dah sign up account nanti, jangan lupa tau share dengan kawan kawan sebab nya bila korang share korang ada chance untuk menang hadiah. Untuk 1st top referral, korang berpeluang untuk dapatkan PG Gold 1g. 2nd top referral pula boleh dapat c - wallet sebanyak RM 100 dan c - wallet RM 50 untuk 3rd top referral. Alahai senang betul hah nak dapat hadiah ni. Mana tahu kan ada rezeki untuk korang nanti, so jangan lupa tau share dengan kawan kawan, family semua. 
PG Mall Birthday Sale
Selain itu, PG Mall juga ada tawaran istimewa secara harian melalui FB Live. So jangan lupa untuk join live dia orang okay sebab korang boleh berpeluang untuk menang lucky draw. Hadiah bukan biasa biasa tau, 0.5g emas lagi bernilai RM 200. Dah tak payah nak fikir apa apa lagi, lepas ni terus aje ke website PG Mall dan sign up acoount masing masing okay. 29 Jun nanti kita shopping sama sama. Taksabaar! Lama dah ni tak shopping online, dalam kepala dah ada macam macam barang yang rasa nak beli. Salah satunya mestilah air fryer. Korang pula dah plan ke nak beli apa? Boleh klik link dekat bawah ni okay, so boleh lah tengok tengok dulu barang apa nak beli. Happy shopping guys! 😆
PG Mall Birthday Sale





6 comments:

  1. akak kenal lazada dengan shopee je, menarik jugak ada jugak kedai online yang meriah ginihehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ni macam macam dah ada kak Dana. PG Mall ni pun salah satu online shopping yang jadi fav Nani juga.

      Delete
  2. Banyaknya tawaran menarik dekat PG Mall ni. Nak ushar lah juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yass jom kak Ana shopping sama sama! Tak sabar nak tunggu sale start 29hb ni.

      Delete
  3. Jom shopping kat PG Mall :)

    jemput join inani..segmen shida kat blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom! Nak beli apaa tu dekat PG Mall? Nani ni pun macam macam barang dah ada dalam list.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page