Rezeki Budak Buat LIVE Dapat Tajaan Kahwin RM 500 Ribu!

Assalamualaikum & Hello.
Hai korang! Setiap orang mesti ada impian untuk majlis perkahwinan dia kan. Iye lah, perkahwinan ni kan sekali aje seumur hidup mesti lah kita nak majlis yang meriah dan memuaskan hati. Fuhh memang gembira dan seronok berganda ganda lah kalau kita dapat realisasikan impian perkahwinan kita tu kan. Tapi apa apa pun kena lah tengok jugak kemampuan diri sendiri. Heheh. Lain pulak cerita nya dengan Siti  Jamumall ni. Kalau nak tahu mulanya Siti ni nak buat majlis perkahwinan yang simple simple aje tau tapi siapa tahu rezeki beliau dan pasangan dapat tajaan 500 ribu untuk perkahwinan dia orang. Betul lah pepatah melayu cakap, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU!! Apa apa pun tahniah untuk pasangan ini, semoga bahagia sampai ke anak cucu. Jom tengok gambar gambar sekitar perkahwinan dia orang baru baru ini. 
 Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.
Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan Siti. Kata siti, beliau sangat sebak dan tidak menyangka, majlis yang mulanya dirancang secara biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil. Beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 
Selama ni Siti mempromosikan produk orang dengan ikhlas, Siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali, sampai dikenali dan viral sebabtu ramai hargai jasa Siti dan bila Siti kahwin mereka sanggup sponser macam-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai, majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.
GAMBAR SEKITAR MAJLIS PERKAHWINAN SITI & PASANGAN 





💗 Senarai penaja Majlis Perkahwinan Siti & pasangan
Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/
Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera

Perfume dari  Luxe Essencia Resources
Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun
Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal
Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official
Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq
Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal
Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri
Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji
 Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/
Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/


Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

5 comments:

  1. Sally pi kenduri dia....sedap-sedap makanan...first time g kenduri dah macam karnival...byk sgt makanan! hehehe...goodies pun meriah gila!

    ReplyDelete
  2. tahniah siti dan pasangan murah rezeki diorang dpt byk tajaan mcm ni

    ReplyDelete
  3. tak kenal dia ni aahha ramai dok share tahu la sesikit.
    rezeki betul kan..

    ReplyDelete
  4. wahhhhh.. tahniah siti yang comel.. rajin jugak layan live siti jamumall ni. nak buat sendiri seribu kali fikir.. apa2 pun tahniah siti cute.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in|Top of page